Mi mindent rejt a LOL Suprise OMG babák doboza?

2020 január 27 2 perc olvasás

Nagy LOL baba

Láttad már a LOL divatbabák dobozát? Már maga a doboz is annyira izgalmasan néz ki, hát a még baba és az a sok-sok kiegészítő, ami benne van! Az OMG babák ugyanis hihetetlenül trendik és csinosak, ráadásul nagyon odafigyelnek a külsejük minden részletére! Kukkants be velünk a babák dobozába!

Az OMG babák kicsomagolása

Az OMG babák ugye sok mindenben különböznek a többi LOL játéktól, egy valami azonban szerencsére ugyanaz: a kicsomagolás élménye! Ugyan lehet látni, hogy melyik baba van a dobozban, a hozzátartozó kiegészítők csak szép lassan kerülnek elő. Nem is kevés, hiszen összesen 20 darab csodás meglepetést rejt a LOL Surprise OMG babák doboza!
A gyártó ezúttal igyekezett környezettudatos megoldásokat alkalmazni a játék csomagolása során, ami komoly előrelépés a LOL játékok eddigi csomagolásához képest.
Fontos, hogy óvatosan kezdjétek el kibontani a dobozt, ugyanis a későbbiekben kiválóan használható majd a baba ruhás szekrényeként és öltözőként. Csak annyit mondjunk, hogy valódi tükör van az öltözőben és ajtó is tartozik hozzá...!
LOL OMG divatbaba
Mi van a LOL divatbaba dobozában?

Kicsomagoláskor találtok a baba dobozában egy babaállványt, amivel meg lehet támasztani a babát, de akár a ruháit rá lehet akasztani a kis fogasokkal. A baba cipői külön cipősdobozban érkeznek, amely pont úgy néz ki, mint amilyet a cipőboltban is kapunk, míg egy másik cuki kis dobozban található a napszemüveg, az öv és az ékszerek. Mindezek mellett persze ott van még az OMG baba fésűje és pénztárcája is, na és egy menő divatlap, amiből kiderül a baba csillagjegye és a horoszkópja is!
A baba ruhái aprócska ruhatartó zsákokban vannak egy fogason lógva, így a játék után gondosan vissza is lehet majd csomagolni azokat és betenni a ruhás szekrénybe, ahogyan azt a legszebb ruháikkal tesszük.
Mind a négy OMG baba egy külön egyéniség, egyedi stílussal és olyan kiegészítőkkel, amelyek elképesztő összhangban vannak egymással!

Mitől olyan különlegesek az OMG babák?

Ami szembetűnő különbség a hasonló méretű babákhoz képest, hogy az OMG babák könyöke és csuklója is hajlítható, ami jelentősen megkönnyíti az öltöztetésüket. Sőt, a karjukat a válluknál akár még le is lehet szedni és visszatenni.
A babák olyannyira kidolgozottak, hogy az összes ujjukon ki van festve a köröm, amely színe tökéletesen összhangban van a rúzsukkal és a sminkjükkel! A hajuk pedig elképesztően puha és a frizurájuk is tökéletes, de persze nyugodtan ki lehet próbálni nekik új frizurákat is!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás