Féláras szállítás! Október 23-24-én a 10 000 Ft feletti rendeléseket féláron szállítjuk!

Mesés ágyneműk a Játékszigetben!

2020 július 13 2 perc olvasás

Mesés ágynemű

Ha olyan gyerekajándékot keresel, ami biztosan nem a játékos polcon porosodik majd és akár minden nap lehet neki újra és újra örülni, akkor remek választás lehet az ágynemű, pláne, ha az ajándékozott kedvenc mesefigurája látható rajta!
Vagy akár kiegészítő ajándéknak is jó ötlet lehet egy mesés párnahuzat vagy díszpárna, egész biztosan nagy sikered lesz vele! Mancs őrjárat, Jégvarázs, Bing nyuszi, Masha, Harry Potter, Bogyó és Babóca – csak győzz választani közülük!

Gyerek ágynemű – a tökéletes ajándék

Amikor egy kisgyereknek keresünk ajándékot, sokszor dilemma, hogy vajon a szülő is egyetért -e majd a választásunkkal, hiszen valljuk be, gyakran őket is legalább annyira le szeretnénk nyűgözni az ajándékunkkal, mint a gyerekeket.
Ha ilyen ajándékot keresel, akkor egy mesefigurás ágynemű tökéletes választás lehet, hiszen ágyneműre mindig szükség van, arra azonban kicsi az esély, hogy a szülők mindig hűen követik az ágynemű kiválasztásával a gyerek éppen aktuális ízlését a mesékben. Akár Mancs őrjárat, akár Bing nyuszi, Harry Potter vagy épp Masha és a medve a nagy kedvenc, a Játékszigetben mindegyik meséhez találsz kiváló minőségű, pihe-puha ágyneműket!

Mesés párnahuzatok

Ha azonban kisebb ajándékot keresel vagy csak valami kis személyes apróságot vennél még az ajándék mellé, akkor nézz körül a mesés párnahuzatok között! Olyan kis apróságnak tűnik, egy kisgyereknek azonban óriási öröm estéről estére például egy Mancs őrjárat párnahuzatra, egy Jégvarázsos vagy lovas párnára lehajtania a fejét!
Azoknak a gyerekeknek, akik nem szívesen alszanak el a saját ágyukban, esetleg félnek esténként vagy éppen most váltottak nagyobb ágyra, szintén jó ötlet lehet egy mesés ágyneműt vagy párnahuzatot ajándékozni, így ugyanis talán jobb kedvvel bújnak ágyba esténként és nagyobb biztonságban érzik magukat a gyerekszobában.

Ajándékok a gyerekszobába

Mindig jó és hasznos ajándék egyébként, ha a gyerekszobába választunk valamit. Lehet ez akár egy mesés díszpárna, falióra, ágynemű, takaró, kislámpa, falmatrica, falikép vagy ami csak eszedbe jut! Ha igazán jól ismered, akinek ajándékot keresel, kereshetsz róla egy kiskori képet vagy ha van esetleg egy mindkettőtök számára kedves fotó, nyomtasd ki és keretezd be, jól fog mutatni a falon. De készíthetsz is akár ajándékba saját kezűleg egy szép tablót fényképekből, amit ki lehet tenni a falra és lehet nézegetni, böngészni rajta a részleteket.

Blog témájú írások

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás

őszi program tippek
Mit csináljunk ovi és bölcsi után a szürke őszi napokon?

2021 október 21 3 perc olvasás