nyar
Mennyi idő alatt kel ki a Hatchimals a tojásból?

Mennyi idő alatt kel ki a Hatchimals a tojásból?

Ha teljesen kínainak tűnik ez a cím, akkor még biztosan nem hallottál az interaktív Hatchimals tojásokról! Pedig ha hiszed, ha nem, tényleg kikelnek a plüssállatkák a tojásból, de nem ám akárhogy, csak alapos gondoskodást követően, amit a kis gazdájuknak kell biztosítaniuk.
El se tudod képzelni, hogy ez hogyan lehetséges? Olvass tovább és máris mindent megértesz!

Mi az a Hatchimals?

Bár a játékboltban úgy tűnhet, hogy a Hatchimals „csak” egy sima tojás, valójában a belsejében már akkor ott lapul egy plüss madár, maci vagy sárkány, aki csak arra vár, hogy némi gondoskodás után kikeljen a tojásból. A gondoskodást pedig szó szerint kell érteni, a tojáson ugyanis átlátszik a játékállat szeme, amely különböző színekkel jelzi, hogy mire van igénye, de emellett még hangokkal is jelzi a tojás lakója, hogy mire vágyik.
A gondoskodás azonban nem ér véget a kikeléssel, utána ugyanis etetni, altatni és ringatni kell az újszülöttet, majd a totyogó korszakba átlépve meg kell tanítani őt beszélni és járni, hogy aztán a kisgyerek Hatchimals állatkával fogócskázni, táncolni stb. lehessen!
A gyerekek a Hatchimals nevelgetése során kipróbálhatják, hogy milyen gondoskodni egy védtelen kis lényről, megtanulják megérteni a jelzéseiket és közben még azt is megtapasztalhatják, hogy milyen türelmesen várakozni valamire.
Hatchimals-tojás

Mennyi idő alatt kel ki a Hatchimals?

A kikelés a tojásból egy jó félórát vesz igénybe. Azt azonban, hogy ez mikor következik be, nem lehet pontosan tudni, hiszen kell egy darabig szeretgetni ahhoz, hogy a tojás megrepedezzen. A Hatchimals úgy jelzi, hogy kész előbújni, hogy szivárványszínűen kezd villogni. Ilyenkor simogatással lehet őt segíteni abban, hogy minél gyorsabban bújjon elő a tojásból és a kis gazdája végre megláthassa, hogy milyen színű is az ő Hatchimals állatkája!
Az odafigyelő gondoskodásnak köszönhetően idővel aztán eljön a Hatchimals első születésnapja, amit onnan lehet tudni, hogy egyszer csak elénekli a Happy birthday-t. Innentől már egészen másfajta gondoskodásra van szüksége, mint előzőleg, ahogy egy igazi kisgyereknek is.

Hány éves kortól ajánlott a Hatchimals?

A Hatchimals állatokat eredetileg 6-8 éves lányoknak szánták, azonban hamar kiderült, hogy az ennél jóval idősebbek és a fiúk is vágynak a tojásban rejlő interaktív plüssjátékok nevelgetésére. Valóban érdemes megvárni legalább az öt éves kort, az ennél fiatalabbak ugyanis nem biztos, hogy észben tudják tartani a Hatchimals összes jelzését és hogy arra hogyan érdemes reagálni. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg még ahhoz sincs elég türelmük, hogy kivárják a plüssük következő életszakaszát, pedig ennek az interaktív játéknak a lényege részben pont az, hogy a gyerekek megéljék és kiélvezzék a Hatchimals plüssük különböző életszakaszait.
Az állat alján található gombok segítségével egyébként lehetőség van bármikor újraindítani a plüsst vagy akár átlépni egy következő szakaszba, csupán a tojásból kikelést és az előtte lévő szakaszt nem lehet megismételni.