nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

Melyek a legmenőbb Mancs Őrjárat járgányok?

Melyek a legmenőbb Mancs Őrjárat járgányok?

A gyerekek imádják azokat a járműveket, amelybe akár több Mancs Őrjárat szereplő is befér a mentőjárgányával együtt, hiszen így minden kutya együtt siethet a mentőakció helyszínére! Megmutatjuk most nektek a legnagyobb kedvenceket, amelyekkel a Mancs rajongó csajok is imádnak játszani!

Vajon hány autó fér el a Mancs Őrjárat kamionban?

A Mancs Őrjáratért rajongó gyerekek talán legnagyobb kedvence az a hatalmas Mancs kamion játékszett, amivel akár a teljes mentőalakulatot egyben lehet elszállítani oda, ahol éppen a legnagyobb szükség van a négylábú segítőkre!
Az óriási méretű, matricákkal feldíszíthető Mancs kamionnak rengeteg nyitogatni és nyomogatni való része van és persze hangot is ki tud adni, így sokféle szerepjátékra ad lehetőséget. A legmenőbb része talán a lift, amire felhajtva a Mancs járgányok fel- és lejuthatnak az autó megfelelő szintjére.
A Mancs őrjárat kamion belsejében három autó fér el, de ha felnyitjuk a tetejét, akkor akár Chase rendőrautója, Marshall tűzoltóautója, Rubble buldózere, Skye helikoptere, Rocky újrahasznosító járgánya és Zuma tengeri őrjárat járműve is elfér benne! A kamion szettben megtalálható egyébként Ryder a homokfutójával, a többi Mancs járművet pedig külön lehet megvásárolni.
Mancs Őrjárat kamion
Mancs Őrjárat játékbusz és Robokutty

Ez a különleges Mission Cruiser busz nemcsak a Mancs Őrjárat csapat tagjait szállítja ám, a kutyusok ugyanis akár a járműveiket is magukkal tudják vinni, a Mancs kamionhoz hasonlóan. A kettő között az a leglényegesebb különbség, hogy a Mancs kamion jóval nagyobb mérete miatt akár hat járművet is el tud szállítani, míg a busz csak hármat.
A Mancs busz különlegessége a felhajtható kijelző, amin cserélni lehet a kártyákat az éppen aktuális küldetésnek megfelelően, így már a busz tetején látszik, hogy éppen hol lesz szükség a mentőkutyák segítségére. A buszt egyébként Robokutty vezeti, tehát egy mini autóval ő is része a készletnek. Érdemes azonban néhány extra járművet is vásárolni a szetthez, hogy még izgalmasabb legyen minden mentőakció.
A Mission Cruiser busz játék közben a meséhez kapcsolódó hangokat ad ki, amelyek hitelesen hozzák a mesesorozat hangulatát.

Kisebb Mancs Őrjárat járművek

Ha valami egyszerűbb járművet keresel vagy szeretnéd bővíteni a Mancs kamion vagy busz utasainak számát, nézz körül a kisebb járgányok között! Választhatsz az egészen kicsi, mini méretű Mancs Őrjárat autók közül, de vannak kézben jól megfogható, ugyanakkor nagyobb méretű Mancs járművek is. Természetesen mindegyik mentőjárgány a megfelelő mentőkutyussal érkezik, ahogyan azt a mesében már megszokhattuk.