Megünnepeltük a L.O.L. babák születésnapját!

2020 július 08 2 perc olvasás

LOL baba ház

A L.O.L. babák július 7-én tartják a születésnapjukat, amit idén egy exkluzív partival ünnepeltünk meg, méghozzá húsz szerencsés L.O.L. rajongó társaságában! Ezen a délutánon tényleg minden a L.O.L. babákról szólt, a kis rajongók legnagyobb örömére!

4 évesek lettek a L.O.L. babák!

Ha esetleg nem ismernéd a L.O.L. babákat, ők azok a szuper cuki, apró méretű babák, akik egy színes gömb belsejében laknak és számos izgalmas meglepetést rejtenek! Kívülről sosem lehet látni, hogy melyik babát és milyen kiegészítőket rejt a gömb, ez csak a kicsomagolás során derül ki, illetve ha vízbe mártjuk a baba testét, ugyanis ilyenkor megváltozhat a hajuk színe, láthatóvá válik a ruhájuk, esetleg egy újabb kiegészítő stb.
Világszerte imádják a gyerekek a L.O.L. babákat, így nem csoda, hogy amikor meghirdettük az exkluzív szülinapi bulit, rengetegen jelentkeztek, hogy szeretnének részt venni rajta! Végül azok közül sorsoltuk ki a húsz kis VIP vendéget, akik feltöltötték a L.O.L. gyűjteményük fotóját a Facebookra.
LOL baba szülinap
Néhány óráig minden a L.O.L. babákról szólt!

Az Árkádban található Játéksziget üzletünkben felépítettünk egy hatalmas L.O.L. házat, amiben a gyerekek is kényelmesen elférnek, valamint felállítottunk egy nagyon menő fotófalat is, ahol a kislányok maguk is L.O.L. babává válhattak egy fotó erejéig.
A délután folyamán csere-bere klub is volt, ahol a kislányok tetszés szerint cserélgethették egymás között a L.O.L. babáikat. A nagy sikerre való tekintettel a csere-bere klubnak lesz majd még folytatása, is úgyhogy érdemes figyelni a Játéksziget Facebook oldalát, mert ott fogjuk majd meghirdetni az időpontokat.
Persze a Glitza csillámtetoválás és az arcfestés ezúttal sem maradhatott el, így mire elérkezett a bűvészműsor ideje, addigra a kislányok igazi L.O.L. babává váltak egy szuper sminkkel!
A gyerekek nagyon élvezték a különböző játékos feladatokat is, pláne, hogy a helyesen válaszolók pörgethettek egyet a különleges L.O.L. Szerencsekereken! Te például tudtad volna, hogy melyik országból származnak a L.O.L. Surprise babák? És azt, hogy hányféle L.O.L. OMG baba található a Játéksziget kínálatában?
Szilágyi Szilvi Szofi
Nincs születésnap torta nélkül

A gyerekek végül egy hatalmas, csillagszórós L.O.L. tortával ünnepelték meg kis kedvenceik születésnapját, még a Happy Birthday-t is elénekelték nekik! A különleges L.O.L. birodalmat végül minden gyerek L.O.L. lufival és ajándékcsomaggal hagyta el, így biztosan sokáig megőrzik az emlékezetükben ezt a különleges délutánt.
Az eseményen részt vett „Játékteszt” Dávid is, akit a gyerekek a játéktesztelős Youtube videókból már jól ismerhetnek, valamint Szilágyi Szilvi és kislánya, Szofi is, aki szintén hatalmas rajongója a L.O.L. babáknak és ő is tekintélyes L.O.L. gyűjteménnyel büszkélkedhet otthon.
LOL baba torta
A L.O.L. házat egyébként bárki megtekintheti az Árkádban a Játéksziget üzletben, úgyhogy sok szeretettel várjuk a gyerekeket a L.O.L. birodalomban!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás