Megérkeztek a LOL Surprise rocksztár babák!

2020 szeptember 30 2 perc olvasás

Új LOL baba

A LOL Surprise márka újra és újra felülmúlja önmagát! Mikor már azt hinnénk, hogy nem tudnak nekünk újabb meglepetést okozni, akkor érkezik valami olyan, amitől minden kislány szája tátva marad!
Máris mutatjuk, hogy miért olyan különlegesek a LOL Surprise REMIX Hairflip babák, csak előtte még előljáróban annyit elárulunk, hogy a babák doboza zenélni is tud. Igen, jól olvastad, le tud játszani egy aprócska hanglemezt, méghozzá annyiszor, ahányszor csak akarod!!!

Mit tudnak a LOL Surprise REMIX Hairflip babák?

Vagy inkább úgy kellene feltennünk a kérdést, hogy mit tudnak a babák és mit tud a dobozuk...?
Azt ugye már rég megszoktuk, hogy a LOL babák kicsomagolása egy külön élmény és a csomagolás később is a játék részét képezi. Gondoljunk csak például a LOL OMG babákra, ahol a játék doboza a divatbabák gardróbjaként funkcionál tovább! Ilyen azonban még soha nem volt, hogy a babák – ezúttal szögletes- doboza egy különleges hangfal lemezjátszóval a tetején!
A LOL Surprise REMIX Hairflip dobozokban a 12 új karakter valamelyike lapul és egyik baba vagányabb, mint a másik! A gyűjtőfüzet szerint öt különböző lánybandát lehet összegyűjteni: Pop Club, Rock Club, Glee club, The Glitteratis és a Hip Hop Club. A babák szokás szerint színváltósak, a frizurájuk egészen elképesztő, a kiegészítőik pedig egytől egyig olyanok, amire a színpadon szükségük lehet! Összesen 15 meglepetés vár rátok a dobozokban.
Zenélő LOL baba
Tényleg tud zenélni a babák doboza?

Bizony ám! Minden LOL Surprise REMIX Hairflip doboz rejt ugyanis egy hanglemezt, amelyet be lehet helyezni a LOL babák dobozaként is funkcionáló lemezjátszóba. Ha bekapcsoljátok a doboz alján található gombot és behelyezitek az elemeket is a helyükre, akkor nincs más dolgotok, mint szó szerint feltenni a lemezt a megfelelő helyre és már szól is a zene!
Természetesen ahogy a babák, úgy a lemezek is különböznek egymástól, úgyhogy óriási meglepetés lesz a kicsomagolásnál, hogy vajon pop, rock, R&B vagy éppen country zene csendül fel nálatok!

Rocksztár kisállatok

Ahogy majd a játék dobozán is látni fogjátok, a LOL Surprise REMIX sorozatból a kisállatok sem maradhattak ki, ők azonban nem lemezjátszós hangszóróban, hanem egy retro kazettás magnóban lapulnak! (Ez azonban egy másik játék, a kisállatok nem a REMIX babák részét képezik.)
A REMIX Pets dobozokban van is egy olyan elem, mely lehetővé teszi, hogy a magnó két oldalához hozzá lehessen rögzíteni a REMIX babák lemezjátszóját, így egy komplett hordozható DJ szettet lehet összerakni két baba és egy kisállat csomagolásának felhasználásával!
A Remix Hairflops babákat egyébként a lemezjátszók tetejére is fel lehet állítani vagy úgy is be lehet tenni őket a dobozba, mintha kikukucskálnának a hangfalon.