nyar
Megérkeztek a cuki és virgonc Bellies babák!

Megérkeztek a cuki és virgonc Bellies babák!

Bellyville birodalmában csupa vidám Bellies baba éldegél! Igazi rosszcsontok, egyfolytában a kacagásukat lehet hallani mindenhol és be nem áll a szájuk egész nap! A nagy vagányság ellenére azonban imádják, ha babusgatják és dédelgetik őket! Ismerős neked is ez a felállás? Ha a Te kislányodat is ugyanilyen fából faragták, akkor bizonyára remek mamája lesz egy Bellies babának!

Hányféle Bellies baba létezik?


Bellyville-ben hat baba éldegél, öt kislány és egy kisfiú. A nevük már önmagában meglehetősen sokat elárul a személyiségükről, így könnyen ki tudjátok választani azt a babát, amelyik a legközelebb áll a kislányod karakteréhez!

Már a Bellies baba kibontása is csupa izgalom, ugyanis számos izgalmas játékbaba kiegészítőt rejt a doboz! Minden babának van egy takarója, egy nyugtató és egy etető cumija (hidd el, ezekre nagy szükségetek lesz!), valamint számos matrica és egy nem akármilyen kis útmutató is tartozik a babákhoz!

Bellies-játékbaba

 

A Bellies játékbabák kicsomagolása


A Bellies babák kicsi anyukáinak az első dolga, hogy a babájuk köldökéről el kell távolítani egy tapaszt, ugyanis ezzel lép működésbe a baba! Abban a pillanatban, hogy ez megtörténik, az interaktív játékbaba szíve dobogni kezd, elkezd gügyögni és nevetgélni! Különösen mókás, ha két Bellies babát leültettek egymással szemben, akkor ugyanis pont olyan, mintha egymással beszélgetnének! Azonban ha megkapja a cumiját vagy enni kezd a baba, azonnal abbahagyja a beszédet, illetve a köldökét megnyomva is nyomban csendben marad.

Ne lepődjetek meg, hogy a pelusában is lapul majd valami! Hagyd, hogy a kislányod csomagolja ki a babát a pelusból, ahogy Te is tetted vele egykoron és nézzétek meg együtt, hogy milyen is az a kaki! A már említett útmutató (Bellypedia) ugyanis segít eldönteni, hogy a kaki színe alapján mi a teendő a babával. A kis matricákat ti is tudjátok cserélgetni a pelenkában és aszerint lehet orvosolni a baba problémáit!

A Bellies baba hol kapható?


Ha Te is szeretnéd Bellyville egyik babájával meglepni a kislányodat, akkor látogass el a Játéksziget oldalára, itt ugyanis az összes Bellies babát megtalálod! Utána pedig nincs más dolgod, mint kitalálni, hogy a kislányod vajon melyik kisbaba anyukája lenne a legszívesebben!