Már a Játékszigetben is válogathatsz a baba-mama termékek között!

2023 január 24 3 perc olvasás

Baba-Mama termékek

Amikor a jövendőbeli szülők az első kisbabájukat várják, elég hamar ráébrednek, hogy létezik egy hatalmas nagy baba-mama univerzum, aminek addig csak sejtették a létezését. Hirtelen kiderül, hogy a cumisüvegeknek megszámlálhatatlan változata létezik, a pelenkákból Dunát lehet rekeszteni, a babaápolás világa pedig kis híján a női arcápolással vetekszik. És akkor még nem beszéltünk a bababiztonságról, a szoptatáshoz használható kiegészítőkről, a temérdek babahordozóról, a várandós anyukák egészségéről, a babajátékokról és így tovább.
A Játéksziget webáruházon belül éppen ezért összegyűjtöttük az összes baba-mama terméket egy kollekcióba, hogy megkönnyítsük a választást a rengeteg termék között. Mert bizony meg kell ismerni a termékeket, utánaolvasni és persze kifaggatni a barátnőket, hogy kinek mi vált be. Nézelődj, gyűjtsd be az információkat, aztán válaszd ki azt, amit a legjobbnak gondolsz magadnak és a babádnak!

Mire van igazán szükség a sok baba-mama termék közül?

A saját emlékeim szerint talán az a legnehezebb az anyává válásban, hogy hirtelen úgy érezzük, rengeteg minden kell a babánknak, ha biztonságban és kényelemben szeretnénk őt tudni. Sőt, igazából már terhesen is be kellene szerezni magunknak egy csomó dolgot, mindeközben azonban a szüleink azt mesélik, hogy bezzeg régen nem volt ennyi minden, aztán mégis felcseperedtünk. Na itt legyen okos az ember és döntse el, hogy akkor most mi az, ami tényleg szükséges.
Erre amúgy elég egyszerű a válasz: vannak dolgok, amelyekre biztosan szüksége van minden kisbabás családnak (például olyan lázmérőre, amivel akár egy újszülött lázát is meg tudjuk mérni), de számos olyan baba-mama termék van, ami majd menetközben kiderül, hogy szükségünk lesz -e rá vagy sem. Honnan is tudhatnánk például előre, hogy szükségünk lesz -e bimbóvédőre a szoptatásnál? Érdemes -e előre megvenni a cumisüveg szárítót, amikor fogalmunk sincs, hogy előkerül -e majd egyáltalán nálunk cumisüveg vagy kizárólag mellből eszik majd a baba?

Én mindig arra biztatom a barátnőimet, hogy nézzenek jól körül, kérdezősködjenek, bújják lelkesen a baba-mama kínálatot, hogy ha bármivel nehézségük akad a későbbiekben, tudják azonnal, hogy milyen eszköz lehet a segítségükre és azt honnan lehet beszerezni.

A legjobb babaváró ajándékötletek

Persze nemcsak az újdönsült szülők válogatnák ám a baba-mama termékek között, hanem azok is, akik például baby shower bulira készülnek vagy újszülött babához mennek látogatóba és őt szeretnék meglepni valami praktikus ajándékkal.
Mutatunk most néhány olyan babaváró ajándék ötletet, amivel garantáltan biztosra mentek, ha babalátogató ajándék után kutattok éppen.
Bing plüss

Éjszakai fény a babaszobába (újszülött mellett már az első éjszakán is nagyon praktikus)

Már az egészen pici babák esti rutinjában is bevethető Bing nyuszi zenélő baglya, hogy később, amikor már egyedül is el tudnak aludni, összekapcsolják ezeket az ismerős fényeket és hangokat az elalvással. Csak meg kell nyomni a bagoly buksiját és már világít is, de méghozzá úgy, hogy közben csillagokat és mintákat vetít a plafonra, mindeközben pedig kellemes, halk zene szól belőle. Persze csak akkor, ha a szülő úgy állítja be, ugyanis a hangereje szabályozható vagy akár teljesen ki is kapcsolható.
Tökéletes babaváró ajándék vagy bátran vidd magaddal akkor is Binget és a plüss baglyot, ha kisbabához vagy kisgyerekekhez mész látogatóba! Hidd el, a szülők is nagyon fognak örülni ennek az ajándéknak, hiszen egy kisgyerekes családban nincs nagyobb öröm a nyugodt estéknél!

Hőtartó ételtároló (féléves kortól szuper hasznos a hozzátáplálásban)

A rozsdamentes acélból készült Twistshake élelmiszer tároló tökéletes vákuummal záródik, így akár még a táskádba is be tudod dobni, garantáltan nem szivárog ki majd belőle még a folyadék sem. Akár 10 órán keresztül képes melegen vagy hidegen tartani az ételt, így mindenhova magatokkal tudod vinni, akár még a nyári kánikulában is.

Twistshake bébiedények

De talán az a legjobb ebben a Twistshake ételtárolóban, hogy felnőtt szemmel is nagyon jól néz ki, nincs rajta semmi babás, így simán használható később is, ha mondjuk a munkahelyedre viszel benne ételt vagy esetleg a kamaszgyerekednek teszel bele uzsonnát. Szuper hasznos, hosszú éveken át használható ajándék az egész családnak!

Bevásárlókocsi ülésvédő (1 éves kortól elmondhatatlanul hasznos)

Sok szempontból nagy segítség a szülőknek, amikor 1 éves kor körül a babákat be lehet ültetni bevásárlás közben a bevásárlókocsiba, hiszen így garantáltan nem szaladnak el vásárlás közben, a folyamatos szemkontaktus miatt pedig remekül lehet beszélgetni a kicsikkel bevásárlás közben.
Az egyetlen gond csak az, hogy a bevásárlókocsikat temérdek ember összefogdossa, a gyerekek pedig pont ugyanezt a részt tapogatják végig, amíg a kocsiban ülnek. Szuper találmány viszont a bevásárlókocsi ülésvédő, hiszen ezt használva a gyerekek higiénikus és kényelmes módon üldögélhetnek a bevásárlás ideje alatt. Odáig lesznek érte a szülők, akárhány éves gyereknek is viszed ajándékba, ezt garantáljuk!


Blog témájú írások

farsangi kiegészítők
Egyszerű tippek és kiegészítők a farsangi jelmezek mellé

2023 január 25 2 perc olvasás

Montessori játék
Mi a Montessori játékok előnye?

2022 december 15 3 perc olvasás

aquabeads táska
Készítsd el a saját Aquabeads Deluxe táskádat!

2022 december 14 3 perc olvasás