Magic Mixies, az interaktív varázsüst

2021 december 22 2 perc olvasás

Magic Mixi

Ha hiszed, ha nem, ez tényleg egy valódi varázsüst, éppen olyan, mintha a Harry Potter könyvek világába kerültél volna! Csak bele kell tenni az üstbe a megfelelő sorrendben az előírt bájitalokat, majd össze kell keverni a főzetet egy varázspálcával és amikor a köd eloszlik, egyszer csak megjelenik az üstben egy mágikus lény, azaz egy tüneményes kis plüssfigura!
Az interaktív varázsüst a plüssvarázslat mellett pedig rengeteg különböző varázslatra képes még, amelyeket akárhányszor meg is lehet ismételni! Nem hiszed? Gyere, járj velünk utána!

Milyen plüss kerül elő a varázsüstből?

Kétféle Magic Mixies varázsüst létezik, azonban az egyetlen különbség az üstök között, hogy az egyik kék, a másik pedig rózsaszín kővel van ellátva és a színeknek megfelelően változik az üstből elővarázsolt plüssök színe is. Egyébként a rózsaszín és a kék Magic Mixies plüssből is kétféle létezik, szóval addig nem lehet senki se biztos benne, hogy nála melyik köt majd ki, amíg el nem oszlik a füst a varázslat után az üst felett!
Újra és újra el lehet ám játszani a plüssök elővarázsolását az üstből és az se gond, ha esetleg elfogynának a mágikus hozzávalók, mert utólag külön is meg lehet aztán vásárolni ezeket egy kiegészítő szettben.

A kis Magic Mixies plüssfigurák pedig nem akármilyen plüssök, hiszen ők maguk is képesek mindenféle mágikus trükkre! Képesek reagálni az érintésre és ha hozzájuk ér a varázspálca, de még kívánságot is tudnak teljesíteni, ha világít a homlokukon lévő kristály és persze imádják, ha simogatják őket.
Tehát az egy dolog, hogy az interaktív varázsüst ezernyi varázslatra képes, de a belőle elővarázsolt interaktív kis figura is felér egy külön játékkal, így tulajdonképpen két interaktív játékot veszel meg egyben.
Varázsüst
A Magic Mixies varázsüst hány éves kortól ajánlott?

A varázslatok elvégzéséhez el kell tudni olvasni a varázsigéket, ezért mindenképp szükség van egy felnőttre is a játékhoz, de ezen kívül már egy 5 éves gyerek is elboldogul a Magic Mixies varázsüsttel és egészen biztosan lenyűgözőnek fogja találni. Mondjuk ami azt illeti, ez az üst felnőttként is iszonyú izgalmas, hiszen beleszórsz egy csomó izgalmas és mágikus összetevőt a varázsüstbe, amiből szó szerint lesz egyszerre csak egy cuki plüssfigura!

A játék egyébként elemmel működik, de USB töltővel is tölthető. Ha ajándékba adod, érdemes rászánni egy órát a feltöltésre, hogy az átadás után azon nyomban lehessen is játszani a Magic Mixies varázsüsttel.

Biztonságos az üstből kiszálló füst, nem lesz tőle baja a gyerekeknek?

Persze, ettől egyáltalán nem kell tartanod, kifejezetten úgy találták ki a Magic Mixies varázsüst összetevőit, hogy azok maximálisan gyerekbiztosak. Van ugyan egy kis illata a gőzölgő párának, de a ködös effekt mögött valójában növényi glicerin áll, ami teljesen biztonságos mindenki számára.

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás