LOL Present Surprise – tökéletes ajándék lányoknak!

2021 május 11 2 perc olvasás

LOL Present Surprise

Melyik kislány ne örülne egy gyönyörű ajándékdobozban érkező meglepetés babának?
Amúgy is izgalmas kibontani egy ajándékot, itt azonban számos meglepetés van a dobozban! Türelemmel kell várni, amíg kiderül, hogy vajon melyik baba lapul benne, összesen ugyanis tizenkét különböző Present Surprise baba létezik és mindegyikük más-más kiegészítőkkel érkezik.
De hogy miért épp tizenkettő? Olvass tovább és máris eláruljuk!

12 meglepetés baba a 12 csillagjegynek megfelelően

Mindegyik LOL Present Surprise meglepetés baba tematikáját egy csillagjegy ihlette, ami visszaköszön a ruhákon és a kiegészítőkön is. Vagyis minden baba más és más stílust képvisel, egy valami azonban közös bennük: egytől egyig csillog a ruhájuk és elképesztően menő a frizurájuk!

Tehát összesen tizenketten vannak, ahogy az a különleges gyűjtői füzetben is látható, ami ezúttal a szokásosnál is izgalmasabb, mivel egy kihajtható, köralakú papíron került bele a dobozokba! Ezen meg lehet nézni, hogy melyik csillagjegyhez milyen baba tartozik, melyiknek mi a neve és még azt is elolvashatják rajta a gyerekek, hogy mettől meddig tartanak a különböző csillagjegyek.

Mi van a LOL Present Surprise baba dobozában?

A csodaszép dobozt kinyitva nyomban a kezünkbe akad egy meglepetés üzenet, ami már előre sejteti, hogy melyik baba bújt el a dobozba, na és persze ott van a sok kis csomag, ami még mind kibontásra vár!
A LOL Surprise babán kívül ugyanis összesen még hét apró meglepetést rejtenek a kPresent Surprise dobozok, szóval ez egy igazi „meglepetés a meglepetésben” ajándék.
Új LOL baba

Mindegyik dobozban van egy titkos üzenet, egy tüneményes, kemény papírból készült partikalap, egy különleges kulacs, cipő, divatkiegészítő és egy szuper trendi csillogó ruha!
Na és persze ezúttal sem maradhat el a „vizes meglepetés”, ahogy azt a LOL babáktól már megszokhattuk! Ha ugyanis vízbe tesszük a babát vagy megitatjuk a kulacsából, a meglepetés baba egyik pillanatról a másikra megváltoztatja a színét és ezt a varázslatot akárhányszor meg lehet ismételni, mindig pontosan ez fog történni!

Tökéletes ajándék kislányoknak bármilyen alkalomra!

Ha kislánynak keresel ajándékot, a LOL babákkal mindig biztosra mehetsz! Még azzal sem kell számolnod, hogy esetleg kapott már mástól is hasonlót, a LOL Surprise játékok ugyanis mindig meglepetést rejtenek, nem lehet látni kívülről, hogy mi lapul a csomagolás alatt. Bár ami azt illeti, valószínűleg minden kislány azt mondaná erre, hogy LOL babából bizony sohasem lehet elég…
A LOL Present Surprise babák különleges formájú doboza ráadásul elképesztően mutatós a tetején található mintás masnival, így be sem kell már külön csomagolnod az ajándékodat. Még az ajándékozottad nevét is rá tudod írni a dobozra, így igazán személyre szólóvá tudod tenni.

Ismered a LOL Present Surprise babák rokonait is?

Ha még nem ismered a LOL babákat, akkor ide kattintva megnézheted, hogy hányan is vannak a LOL családban! Az aprócska babákon kívül ott vannak például a divatbaba méretű OMG nővéreik, de akár a kisállataikat is be lehet szerezni, a sok kreatív LOL játékról nem is beszélve.

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás