LOL Present Surprise babák – tökéletes ajándék a karácsonyfa alá!

2020 november 04 2 perc olvasás

LOL Present Surprise

Ezek a babák egyenesen arra születtek, hogy ajándékba adják őket, ugyanis valódi ajándékdobozban érkeznek! Nagyon mutatós a játék csomagolása, a benne lapuló babához pedig számos izgalmas kiegészítő is tartozik!

Hányféle LOL Present Surprise baba van?

Tizenkét különböző karaktert rejtenek a LOL Present Surprise dobozok és mindegyik meglepetés baba stílusát egy-egy hónap ihlette. Persze mindegyik karakter teljesen egyedi és nagyban különbözik a többiektől, egy valami azonban közös bennük: az összes baba nagyon vagány, elképesztően csinos a ruhájuk, a hajuk pedig gyönyörűen fénylik!
Természetesen ezúttal sem marad el a „vizes meglepetés”, ahogy azt a LOL babáktól már megszokhattuk! Ha a gyerekek vízbe teszik a babát vagy megitatják, a meglepetés babák egyik pillanatról a másikra megváltoztatják a színüket, illetve akár ki is tudják köpni a kulacsból megivott vizet!
Új LOL baba
Mi van a LOL Present Surprise baba dobozában?

Mielőtt belekukkantunk a dobozba, vessünk azért egy pillantást a játék külsejére is! A LOL Present Surprise egy tüneményes kis ajándékdoboz valójában, a tetején egy gyönyörű masnival! A masni mellett pedig egy aprócska ajándékkártya is lapul, amire akár a jókívánságokat is lehet írni vagy az ajándékozott nevét.
A dobozt kinyitva egyből a kezünkbe akad egy meglepetés üzenet, na és persze a sok kis apró csomag, ami kibontásra vár! Tudtad, hogy ezek a külön kis csomagok egytől egyig papírba vannak már csomagolva és nem műanyagba?
Összesen nyolc kis meglepetést rejtenek a LOL Present Surprise dobozok! A babán kívül mindegyik dobozban van egy pár cipőcske, egy menő kulacs, egy divatkiegészítő, egy kis finomság a babának, egy gyönyörű ruha, egy apró ajándékzacskó és egy cuki partikalap is!

Tökéletes ajándék kislányoknak bármilyen alkalomra!

Ha kislánynak keresel ajándékot karácsonyra vagy esetleg valakinek a szülinapja közeleg, a LOL babákkal soha nem tudsz mellélőni! Még azzal sem kell számolnod, hogy esetleg kapott már mástól is hasonlót, a LOL Surprise játékok ugyanis mindig meglepetést rejtenek, nem lehet látni kívülről, hogy mi lapul a csomagolás alatt. LOL babából pedig soha nem lehet elég a kislányok szerint, ebben egészen biztos lehetsz!
A LOL Present Surprise babák ráadásul nagyon mutatós masnis dobozban vannak, így be sem kell külön csomagolnod, elég csak ráírnod az ajándékozott nevét a dobozon található ajándékkártyára!

Blog témájú írások

ajándék ötletek gyerekeknek
TOP 10 ajándék ötlet gyerekeknek idén karácsonyra

2021 október 26 5 perc olvasás

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás