LOL Furniture: exkluzív játékhelyszínek LOL babákhoz

2020 szeptember 08 2 perc olvasás

LOL furniture

Ismered a LOL Furniture szetteket? Nem, ezek nem az óriási LOL babaház részei, hanem olyan kisebb készletek, amelyeket önmagukban is lehet használni, de akármikor lehet bővíteni is akár további helyszínekkel.
Négy különböző LOL Furniture szett létezik, máris elmeséljük, hogy mit kell tudni róluk!

Hol laknak a LOL babák?

Sok kislány álmodozik a hatalmas méretű LOL babaházról, ha azonban úgy gondolod, hogy nem kívánod az exkluzív házat megvenni, érdemes körülnézned a LOL Furniture szettek között. Ezek mindegyike tulajdonképpen egy-egy olyan helyszínt jelenít meg, ahol a LOL babák előszeretettel előfordulnak és jól érzik magukat.
Természetesen a doboz ezúttal is számos meglepetést rejt, ahogyan azt a LOL Surprise játékoktól már megszokhattuk. Egészen pontosan 10 meglepetés üti minden gyerek markát, aki kicsomagolja az igencsak nagyméretű játékdobozt. Persze csak óvatosan, hiszen a doboz maga lesz a különleges LOL helyiség alaplapja, erre kell aztán ráhelyezni a különböző izgalmas kiegészítőket!
LOL baba ház
Hányféle LOL Furniture szett létezik?

Akárcsak a LOL babákból, a LOL Furniture készletekből is több különböző sorozat létezik. A jelenleg is kapható harmadik széria például az alábbi helyszíneket rejti: Görkorcsolya pálya, Osztályterem, Iskolatitkárság és Sátorozás a szobában. Ezek mindegyike külön dobozban kapható, így akár önmagukban is lehet őket használni, egymás felállítva azonban egy komplett kis LOL birodalmat lehet felépíteni!
Természetesen a sok meglepetés mellett mindegyik készletben megtalálható egy cuki LOL baba is, ebben az esetben most a harmadik LOL széria babái. A gömbökkel ellentétben itt azonban nem titok, hogy melyik baba lapul a csomagban, a doboz oldalán ugyanis feltüntetik a baba nevét.

Mi van a LOL Furniture szettekben?

A játék alapja a kihajtható „helyszín”, vagyis az iskola, a görkocsolya pálya, illetve egy szoba. A bontogatás során számos izgalmas kiegészítő kerül elő persze a kis csomagokból, mivel kifejezetten részletgazdagok a kis játékszettek. Az iskolás készlet például táblát, padot és vonalzót is rejt sok minden más mellett, így remek ajándék lehet például iskolakezdő kis elsősöknek is.
De nagyon helyes a Sátorozás a szobában szett is, ez tulajdonképpen nem más, mint egy LOL pizsiparti! A földön hálózsákok hevernek, a szoba közepén pedig fel lehet állítani egy sátrat, amiben bunkizhatnak is a babák!
Mindegyik szett kiválóan alkalmas szerepjátékokhoz, pláne, ha előkerül a többi LOL baba is a játékhoz!

Blog témájú írások

Bing és barátai
Mit kell tudni a Bing és barátai meséről?

2020 szeptember 18 2 perc olvasás

Karácsonyi ajándék
Már most közzétették a legnépszerűbb karácsonyi kívánságok listáját!

2020 szeptember 16 2 perc olvasás

LOL OMG S3
Új LOL Surprise OMG babák a láthatáron!

2020 szeptember 11 2 perc olvasás