Logikai játékok lányoknak

2020 május 08 2 perc olvasás

Lányos játékok

Ma már a csajos játékok között is olyan menő logikai játékok vannak, hogy egészen elképesztő! Mutatunk is most nektek három olyat, amitől biztos eláll a lányok lélegzete! Meg fogsz lepődni, hogy cukorkák, bonbonok és csillámok között is milyen ötletesen lehet fejleszteni a logikát és a kreatív problémamegoldást!

Egy szuper csajos memóriajáték

Ennek a cukorkás memórijátéknak már a doboza is olyan gyönyörű, hogy csak na! Nem is csoda, hiszen a Ludattica minden egyes játéka elképesztően ízléses és igényes csomagolásban pompázik mindig!
Ne tévesszen meg senkit a cukorka a játék nevében, itt ugyanis most nem édességevés van, hanem cukorkás kártyákat kell párosítani egymással! Tulajdonképpen egy klasszikus memóriajátékról van szó, a sima kártyalapok helyett itt azonban cukorka formájú lapoknak kell megkeresni a párját a lefordított kártyák között.
A memóriajáték összesen 40 darab kártyát tartalmaz, ha azonban még túl nagy kihívás lenne mind a 20 párt megkeresni a kislányodnak, nyugodtan játszhatjátok akár kevesebb kártyával is.
A cukorkás Ludattica memóriajátéknak egyébként létezik nyalókás verziója is, csak szólunk...

Bonbonos logikai játék

Képzelj magad elé egy 3x3-as bonbonos dobozt, amit megadott szempontok szerint kell feltöltened egy csomó nagyon guszta bonbonnal! A ThinkFun Chocolate Fix játékban egyszerre fejlődik a gyerekek gondolkodása és megfigyelési készsége, ráadásul számos alkalommal kényszerülnek újratervezni is a játék során.
Összesen 40 darab, egyre nehezedő kihívást rejt a játékhoz tartozó füzet, de lehetetlen megjegyezni a megoldásokat, így mindig ugyanolyan izgalmas lesz a bonbonoknak helyet találni a dobozban.
A bonbonos logikai játék 8 éves kortól ajánlott és egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a fiútestvérek is szívesen játszanának vele!
Logikai játék lányoknak
Építőjáték lányoknak

Mégis ki mondta, hogy az építőjátékokat csak a fiúk szeretik? Pláne, hogy ma már olyan menő és izzig-vérig csajos építőkészletek is léteznek, ami a lányokat is órákra le tudja kötni!
Ismered a Geomag mágneses építőjátékokat? Tudod, ahol színes vagy fémszínű mágneses rudakat, fémgolyókat, valamint különböző színes műanyag paneleket lehet összeépíteni mindenféle izgalmas szerkezetté! A mágneses építőkészletek remekül fejlesztik a kreativitást, a kreatív problémamegoldást, a kézügyességet, na és persze a gyerekek fantáziáját is!
Tudtad, hogy léteznek pink, csillogó és sötétben világító Geomag készletek is, amiket akár kombinálni is lehet egymással? Egy igazi üde színfolt a lányos játékok között!

Blog témájú írások

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás

őszi program tippek
Mit csináljunk ovi és bölcsi után a szürke őszi napokon?

2021 október 21 3 perc olvasás