nyar
Az Infinity Nado harci pörgettyű képes többféle korosztályt is lekötni

Az Infinity Nado harci pörgettyű képes többféle korosztályt is lekötni

Biztos veletek is előfordult már, hogy átjöttek a barátaitok és a felnőttek nagyon jól érezték magukat, de a gyerekek nehezen csiszolódtak össze, mert többféle korosztályból tevődött össze a gyerekcsapat, ezért nehezen tudtak együtt játszani. Vajon létezik olyan akciódús játék, amit kicsik és nagyobbak is, fiúk és lányok is hasonló esélyekkel játszanak és jól szórakoznak mindannyian

Társasozni nagyon jó, de van, amikor mégsem működik


Van olyan helyzet, amikor egy társaságba kerül egy ovis kislány, egy elsős kisfiú, meg a negyedikes bátyja és egy tízéves lány, plusz néhány tini. Ahhoz, hogy ne tévézés, vagy hallgatás, vagy kütyüzés legyen a vége, szükség van egy olyan egyszerű, gyors játékra, ami magával ragad különböző korosztályba tartozó és különféle kézügyességű gyerekeket is. A társasjátékozás reneszánszát éli, kifejezetten népszerű a fiatalok körében, különböző társasjáték klubok és pubok is nyíltak az elmúlt években, de ami leköt egy tizenévest, azt valószínűleg nem érti egy elsős. Fejtörők helyett akciójátékra lesz szükség, mégpedig olyanra, ami hamar okoz sikerélményt, nem kell túl sokat gondolkodni és nem számít, hogy kinek milyen erős a keze, vagy milyen körmönfont a logikája. Az Infinity Nado harci pörgettyű pont ilyen, hiszen gyors és pörgős csatákat lehet vívni egymással és az egyik párbaj győztesét egyből kihívhatja egy másik versenyző, vagy akár egy pörgős házibajnokságot is lehet szervezni.

Sok múlik az ügyességen, de a szerencsén és a fizikán is


Az Infinity Nado harci pörgettyűs játék lényege, az, hogy a gyerekek a saját pörgettyűiket egy kilövő szerkezet segítségével megpörgessék és a szélsebes pörgettyűk forgás közben sokat ütközve látványos csatát vívjanak, mindaddig, míg az egyik le nem áll, vagy ki nem ütik az arénából. Mivel többféle formájú és anyagú pörgettyű létezik, taktikázni is lehet, hogy ki melyiket indítja el a másik ellen. Vannak kemény műanyagból készült és még strapabíróbb, fémes készletek is, melyeknek a súlypontjuk és az ütközőpontjuk is máshová kerülhet attól függően, hogy hogyan szerelitek össze őket. A Nado hegyei is variálhatók, így a kampós hegyű kötélen járó, vagy mágnes segítségével egy spirál alakú fém huzalra felmászó pörgettyűt is lehet építeni a trükkös pályákhoz, ahonnan szintén az arénába érkezhetnek a pörgettyűk, hogy megküzdjenek egymással. Házibajnokságot is rendezhettek, például úgy, hogy 1 pont jár akkor, ha az ellenfél Nadoja leáll, vagy újabb pont, ha kirepül az arénából és 2 pontot kap az a játékos, aki pörgésképtelenné teszi ellenfele Nadoját. Az a játékos nyer, aki előbb szerez 3 pontot.
Infinity Nado trükkös szett

Mi van a pörgettyűzés mögött?


Anélkül is élvezetes a játék, hogy tudnánk honnan ered, mert nagyon izgalmas nézni, ahogy a harci pörgettyűk ütközve csatáznak, de ha esetleg valaki a társaságból megkérdezné, hogy mi az értelme, akkor nyugodtan elmondhatjátok, hogy egy RTL Klubon futó kínai anime a játék alapja. Négy különböző karakter Jin, Dawn, Davis és Cecilia a Nadoik segítségével próbálják legyőzni a gonosz erőket, így sok múlik összefogásukon, barátságukon, bajtársiasságukon és ügyességükön.