Féláras szállítás! Október 23-24-én a 10 000 Ft feletti rendeléseket féláron szállítjuk!

Legjobb ajándék óvodás lányoknak

2019 szeptember 30 1 perc olvasás

Ajándékok-óvodás-kislányoknak

A legjobb ajándékot megtalálni egy óvodás kislánynak meglehetősen hálás feladat. Igen jó eséllyel ugyanis nem rejti véka alá egy ovis kislány, hogy mire is vágyik, tulajdonképpen csak győzd kiválasztani a felsorolásból, hogy melyik ajándék lenne a legmegfelelőbb neki!
Ha azonban nem ilyen közlékeny vagy nem ismered olyan közelről az ajándékozottat, kicsit nehezebb dolgod van, úgyhogy adunk most neked néhány ajándéktippet segítségül!

A Sylvanian Families játékokkal biztosan nem fogsz melléfogni!


Ismered a Sylvanian Families játékokat? Gyönyörűen kidolgozott aprócska állatok, szuper cuki és ízléses kiegészítőkkel! Megvásárolhatod külön a Sylvanian család tagjait is, de érdemes olyan szettet választanod, amiben az állat mellett kiegészítők is vannak, hogy még jobban lehessen játszani vele!
A Sylvanian Families játékokban az a legjobb, hogy már akár háromezer forint alatt is találsz köztük szetteket és kiegészítőket, ha azonban több pénzt szánnál rá, akkor akár komolyabb készletek közül is választhatsz.

Kifordítható babák


Amikor mi voltunk gyerekek, még nem volt ilyen, manapság azonban ez az egyik legmenőbb dolog a kislányok között! Ránézésre csak egy gusztusos muffint, fagyikelyhet vagy éppen egy illatos virágot látsz, kifordítva azonban egycsapásra egy gyönyörűséges baba vagy éppen egy aranyos maci válik belőle! Mindegyik kifordítható játék többféle illatban és színben létezik.

Flower-Surprise-Meglepi-Virágbaba


Logikai játék csajoknak


Ha olyan óvodás kislánynak keresel ajándékot, aki szereti a logikai játékokat, akkor érdemes meglepned őt egy csillogó színű elemeket tartalmazó Geomag mágneses építőkészlettel! Szuper csajos, tényleg minden eleme csillog-villog és azt épít össze belőle, amit csak szeretne! A Geomag készletek között van még egyébként pink színű készlet is, illetve sötétben világító is! Ezek a Geomag készletek egyébként mind három éves kortól ajánlottak, úgyhogy biztosan tudja majd használni az az óvodás kislány, aki ajándékba kapja!

Blog témájú írások

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás

őszi program tippek
Mit csináljunk ovi és bölcsi után a szürke őszi napokon?

2021 október 21 3 perc olvasás