Különleges L.O.L baba az egészségügyi dolgozók tiszteletére

2020 július 01 2 perc olvasás

Különleges LOL baba

A LOL babák gyártója, az MGA Entertainment idén tavasszal piacra dobott egy különleges L.O.L Surprise babát az egészségügyi dolgozók tiszteletére. A cég minden megvásárolt Frontline Hero baba árából 1 dollárt a koronavírus elleni küzdelem támogatására különít el.
A Frontline Hero baba ugyan egyelőre nem kapható Magyarországon, de azért szeretnénk, ha az itthoni L.O.L baba rajongók is tudnának a létezéséről, így most elmeséljük nektek, hogy mit is kell tudni róla!

Hogy kerül maszk a L.O.L Surprise babákra?

A Frontline Hero baba legjellegzetesebb ismertetőjele az arcmaszk, amit „egészségügyi dolgozóként” mindig magán visel. A L.O.L gyártójának ugyanis kifejezetten az volt a célja, hogy a gyerekek megértsék, a maszk nem ijesztő, viszont nagyon nagy szükség van rá ebben az időszakban.
Ez a különleges L.O.L baba egyébként pont ugyanúgy működik, mint a többi testvére, tehát ugyanúgy kerülnek elő egymás után a meglepetések a gömbből a kicsomagolás során, ahogyan azt már megszokhattuk és persze a „vízes meglepetés” sem marad el! A különbség csupán annyi, hogy ezúttal a szokásos divatkiegészítők mellett olyan kellékek is előkerülnek, amire szüksége lehet egy kórházi dolgozónak a járvány időszakában.
LOL baba
Mit rejt a Frontline Hero L.O.L Surprise baba gömbje?

A kicsomagolás során összesen hét darab meglepetésre lehet bukkanni! Minden babához tartozik ugyanis egy különleges szív alakú MGAE Cares matrica, egy mintás arcmaszk, egy védőszemüveg, egy kulacs, egy nyaklánc és egy pár csizmácska. A nyolcadik meglepetésre pedig csak akkor derül fény, ha megitatjuk a babát a kulacsából, ugyanis mindig minden L.O.L Surprise baba tartogat még valami meglepetést, ami azonban csak akkor derül ki, ha víz éri a testét.
A Frontline Hero baba egyébként a PhD B.B nevet kapta és elképzelhető, hogy a limitált kollekció újabb babákkal is bővül majd a közeljövőben.

A L.O.L Surprise a COVID-19 ellen

A L.O.L Surprise hivatalos Youtube csatornáján még egy kis oktatóvideó is található arról, hogy milyen higiéniai szabályokat kell betartanunk a járvány időszakában. PhD B.B baba minden trükköt megtanít a gyerekeknek, miközben a háttérben egy L.O.L Surprise baba illusztrálja a helyes kézmosást és a szabályos maszkviselést, hogy a kislányok is tökéletesen megtanulhassák a kivitelezést!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás