Féláras szállítás! Október 23-24-én a 10 000 Ft feletti rendeléseket féláron szállítjuk!

Kreatív ötletek anyák napjára a nagymamáknak

2020 április 28 2 perc olvasás

Anyák napi ajándék

Mostanra már túl vagyunk egy húsvéton és még ki tudja hány olyan családi ünnepen, amit személyes találkozás nélkül kellett megünnepelnünk. A leginkább szívszorító azonban kétségkívül az, hogy a nagymamák és az unokák nem ölelhetik meg egymást idén anyák napján.
Ajándékozni és virágot adni ettől még persze lehet, sőt! Végre most jut idő otthoni kézműveskedésre is, hiszen mi lehet kedvesebb egy nagymamának, mint amit nagy szeretettel készített neki az unokája! Mutatunk néhány olyan tippet, amivel még akkor is időben elkészültök, ha meg kell hozzá rendelnetek az alapanyagokat!

Anyák napi üdvözlőkártya, amit a legkisebbek is el tudnak készíteni

Akár az óvodások is el tudnak készíteni egy szép üdvözlőkártyát a nagymamának anyák napjára, amit át lehet adni a virág mellé vagy személyes találkozás híján akár postán is el lehet küldeni neki. Ha van otthon hozzá alapanyag, bátran vágjatok neki, ha azonban nincs, választhattok olyan üdvözlőkártya készítő készletet is, amelyben minden megtalálható, amire csak szükségetek lehet az alkotáshoz. A cikk-cakk ollótól kezdve, a színes borítékokon át a szalagig minden benne van, ami egy csodaszép üdvözlőkártyához szükséges, a többi pedig már csak rajtatok múlik!

Saját készítésű fürdőgolyó anyák napjára

Az iskolások akár már egyedül is tudnak készíteni illatos és szemet gyönyörködtető fürdőgolyókat a nagymamának ajándékba. Ehhez szuper recepteket találtok a neten, most azonban nem olyan könnyű beszerezni hozzá a szükséges eszközöket. Valószínűleg jóval egyszerűbb lesz a dolgotok, ha rendeltek egy fürdőgolyó készítő szettet, amiben minden hozzávaló és eszköz benne van és tényleg már csak vízre lesz szükségetek a kreatív alkotáshoz.
A gyerekeknek biztosan rengeteg kreatív ötlete lesz arra, hogy mivel és hogyan lehet még szebbé és illatosabbá tenni a nagymama fürdőgolyóit! Akár még illatos virágszirmokat is lehet bele tenni vagy a nagymama kedvenc illóolajával is fel lehet turbózni!
Kreatív ajándék anyáknapjára
Páros unoka-nagymama karkötő anyák napjára

Nagyon kedves ötlet lehet akár páros karkötőt készíteni a nagymamának a barátság karkötők mintájára! Vagyis pontosan ugyanolyan karkötőt fűz magának az unoka, mint amilyet a nagymamának is készít! (De akár három generációra is kibővíthető az ékszerkollekció, ha az anyukák sem akarnak kimaradni belőle!)
A Make it real és a GALT márka kínálatában is találtok gyönyörű ékszerkészítő készleteket. Ezek mindegyike annyi alapanyagot tartalmaz, amely jó néhány ékszerre elegendő lesz, így akár több testvér is bátran meglepheti a nagymamát vagy az anyukát egy-egy saját készítésű karkötővel!

Blog témájú írások

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás

őszi program tippek
Mit csináljunk ovi és bölcsi után a szürke őszi napokon?

2021 október 21 3 perc olvasás