Új raktárba költözünk! Használd a SEGÍTEK kuponkódot és a teljes árú játékok árából 8% kedvezményt adunk!
Július 26. és augusztus 1. között a kiszállítás 4-5 munkanappal meghosszabbodik!

Kipróbáltuk: Mira esete a Bo-Po körömlakkokkal

2017 május 30 1 perc olvasás

Kipróbáltuk: Mira esete a Bo-Po körömlakkokkal

A Bo-po körömlakkok kifejezetten gyermekek számára készültek: egészségesek, egész jó illatuk van, könnyen felvihetőek, és még könnyebben le is húzhatóak. Ha elrontottuk, már húzhatjuk is le, és festhetjük újra.

Minden kislány szeret lakkozni, amit mi nagylányok nem mindig szeretünk annyira. Általában ugyanis a mi körömlakkunk látja kárát – maszatolódik, kiborul, beszárad, a gyerek ujjai meg egy málnaszedőére hasonlítanak. Ezzel nem is lenne persze semmi baj, ha nem kéne utána bódító körömlakklemosókkal sikálni a piciny ujjbegyeket. Nem beszélve arról, hogy a körömlakkok is tele vannak vegyszerekkel, amiket biztosan nem egészséges beszippantani.

A Bo-po körömlakkok ellenben kifejezetten gyermekek számára készültek: egészségesek, egész jó illatuk van, könnyen felvihetőek, és még könnyebben le is húzhatóak. Ha elrontottuk, már húzhatjuk is le, és festhetjük újra.

Mira a málnaszínt választotta a készletben lévő három szín közül (nekem maradt a zöld és a rózsaszín), majd szorgosan nekilátott a munkának:

„Kifestem neked a jobb kezedet, mert ballal nehéz” – mondtam, de Mira csak megigézetten lakkozott tovább:

Nem lett túl szabályos, de sebaj, jöhet a lehúzás (vagy inkább lekapargatás)

Közben a felnőttek is kiélhetik magukat. Ez a zöld egy kicsit azért durva…

Végül mégis a rózsaszín lett a befutó. Nagy adag koncentráció kellett az apró körmöcskékre rákenni a lakkot, de szép szabályos lett. Sajnos nem élvezhettem sokáig manikűrös munkám gyümölcsét, Mira azonnal le is húzta, amint megszáradt:

A körömlakk nagy sikert aratott, azóta minden szembe jövő járókelőnek ki akarja festeni a körmét. Ha találkozol a kis körömlakk-gerillával, ne ijedj meg: könnyen lejön!


Blog témájú írások

Sportjátékok gyerekeknek
Játéktippek gyerekeknek az olimpia idejére

2021 július 28 3 perc olvasás

Írás gyakorlása nyáron
Tanuljunk nyáron a gyerekekkel? Ha igen, akkor hogyan?

2021 július 20 4 perc olvasás

Társasjáték utazáshoz
TOP 5 társasjáték a családi nyaralásra

2021 július 14 3 perc olvasás