nyar
Kipróbáltuk a LOL Surprise varázsgömbjeit

Kipróbáltuk a LOL Surprise varázsgömbjeit

A LOL Surprise kibontása kicsit olyasmi, mint a hagymahámozás – rétegről rétegre kell lebontani a „héját”, hogy eljussunk a lényeghez. A munka jutalma pedig nem más, mint jó sok meglepetés.

Lili már profi tesztelő: a Játéksziget blogjának fennállása óta már több ízben is kipróbált játékokat; nem rég a nyalókának álcázott meglepetés bombát, a Pikmi Popsot tesztelte. Hálás feladat, ezúton is üzenem, én is szívesen jelentkeznék tesztalanynak kedvenc ruhamárkám részére (de hogy melyik az? – természetesen nem árulom el, most a játékokról van szó.) Szóval Lili megint készen állt arra, hogy komoly szakértelemmel leteszteljen egy játékot, ami nem más volt, mint az idei év slágere, a LOL Surprise babák.

Ezúttal kétféle gömböt vittem neki, a kisebb Lil Nővérek babákat rejtő gömböt és egy nagyobb, Tots Ball babákat rejtő gömböt. Utóbbi arról híres, hogy a labdában 7 meglepetés is rejtőzik, egy titkos üzenet, egy matrica gyűjtemény, egy pohár vagy egy cumisüveg, egy cipő, egy ruha, valami csini kiegészítő, pl. fejdísz vagy telefon, és természetesen egy LOL baba, amit aztán felöltöztethetünk e remek kiegészítőkkel. Persze a Lil Sisters labdacsok is tartogatnak pár meglepetést, egy szemüveget vagy egy nagyítót, egy matricát, egy pár cipőt, egy táskát és egy LOL babát.

Ezt a szettet egyébként már én kipróbáltam otthon, egy egészen kreatív formában. Ha tudni akarod, hogyan hasznosítható újra a LOL gömb, olvasd el erről szóló bejegyzésünket:

De most térjünk vissza Lilihez, és nézzük meg, hogyan csalnak örömöt az arcára a Lol Surprise gömbjei.
A LOL gömbök kibontása nagyfokú koncentrációt igényel. Sőt türelmet, ugyanis elég sok réteget kell lehántani, míg eljutunk a gömbhöz. Hasonlít a művelet egyfajta hagymahámozáshoz, csak ez hál’ istennek nem csíp. Amúgy elképesztő, hogy a gyerekeknek mennyi türelme van az ilyenekhez. Amikor én otthon próbáltam lehámozni a rétegeket, bevallom, kissé ideges lettem, és végül egy körömvágó ollóval estem neki. Nem így Lili: szépen, akkurátusan bontotta le a zipzárnak álcázott perforációnál a LOL Surprise gömb „héjait”.
A munka ezzel még nem ért véget. A gömbben ugyanis külön tasakokban találhatóak a meglepetések, így azokat is szépen ki kell bontogatni. Lili arcán látszik, hogy picit csalódott, mert azt hitte, végre megkapja, ami a fáradozásaiért jár. Azonban ez olyan, mint a mesében: még egy picit „küzdeni” kell a jutalomért.
Na jó, nem is kellett sokat küzdeni. A LOL baba, mint maga Vénusz, úgy pattan elő a kagylóból, akarom mondani gömbből. Azonban még pőre, fel is kell öltöztetni a tasakokban található kiegészítőkkel.

Ekkor derülhet csak ki ugyanis, miféle is a LOL baba. Esetünkben nem más, mint egy méhecske lány.
Végül az is kiderül, hogy a gömb is multifunkcionális, és a babák otthonaként szolgál; ide térhetnek nyugovóra a LOL babák, ha kijátszották magukat a kislányok.

Te melyik LOL gömböt próbálnád ki legszívesebben? Válaszold meg nekünk kommentben, a Facebook poszt alatt!

Bánosi Eszter

Hozzászólás írása

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagynunk, hogy látszódjon az oldalon.