Kipróbáltuk a Blendy Pens filctollakat!

2023 május 11 3 perc olvasás

Blendy Pens

Tettünk egy próbát a Blendy Pens filctollakkal és jelentjük, imádjuk! Már eleve nagyon klassz az a rengeteg színű filc, ami a Blendy Pens készletben található, a különleges trükkökkel viszont se perc alatt megsokszorozhatjuk a színek számát és még extra színezési technikákra is be lehet vetni a filceket.
A családunkban mindhárom gyerek remekül és hosszan elvolt a filcekkel, de bevallom, hogy én is lelkesen próbálkoztam a különböző színek keverésével és a festékszóró fúvókával, szóval tényleg azt mondhatjuk, hogy kortalan kreatív játék a Blendy Pens!

Mitől olyan különleges a Blendy Pens? Hogy tudják megváltoztatni a filctollak a színüket?

Az angol „blend“ szó keveréket jelent, mert bizony ezeket a színeket akár keverni is lehet egymással, méghozzá nem is akárhogy! A Blendy Pens filctollak eleve két oldalas filcek, a két színt pedig összeköti középen egy mágikus henger, amiből ki lehet húzni a filctollakat (ez egyben a filcek kupakja is). Ha azonban a filctollakat két oldalról egyszerre megcsavarjuk, a filcek hegyei összeérnek középen és néhány másodperc elteltével összekeverednek egymással a színeik. Vagyis ha ezután a „megcsavarás“ után használod a filceket, észre fogod venni, hogy megváltozott a színük és immáron az új színekkel tudsz rajzolni! Ne aggódj, idővel aztán újra visszanyerik az eredeti színüket a filcek, addig is azonban élvezheted a rajzolást a megváltozott színekkel.
színátmenetes filctoll
Na és persze bármelyik filc keverhető bármelyik másik színnel, így aztán a 20 filctoll máris nem 20 szín valójában, hanem közel 200, legalabbis azzal a Blendy Pens kreatív szettel, amit mi próbáltunk ki! Persze hozzátartozik az igazsághoz, hogy egyes színek sokkal látványosabban módosítják a színüket, mint például a sötétebb színek, a filcek színe azonban többségében élénk színű, így nagyon látványos a színváltozás.

Vesd be a festékszóró fúvókát is, amivel egészen extra alkotásokat lehet létrehozni!

A filctollak színváltoztatása egyébként csak az egyik különlegessége a Blendy Pensek, nálunk talán még annál is jobban bejött a gyerekeknek az a különleges festékszóró fúvóka, amire rá lehet rögzíteni bármelyik filcet egy mozdulattal, bele kell fújni egyet és a fújás erősségétől függően különböző extra mintákat lehet készíteni. Na és persze itt is ugyanúgy érvényes a közel 200 különböző szín, szóval képzelhetitek, hogy milyen menő képeket lehet csinálni a filcekkel és a festékszóró fúvókával!

Kinek ajánlanám a Blendy Pens készleteket?

A hivatalos ajánlás 6 éves kor feletti gyerekeknek javasolja a Blendy Pens szetteket, de szerintem akár még az ennél kisebbek is próbálkozhatnak vele, maximum ők kérnek egy kis segítséget alkotás közben a szüleiktől.
Szerintem nagyon jó ötlet születésnapi zsúrba is Blendy Pens játékot vinni, hiszen egy kreatív ajándéknak mindenki örül, ezzel pedig sok-sok órányi izgalmas elfoglaltságot ajándékozunk az ünnepeltnek. És a legjobb szerintem, hogy léteznek kisebb Blendy Pens kreatív készletek is 2-3000 Ft körüli áron, amelyekben ugyanúgy benne van többféle filctoll és a fúvóka is, így ezeket akár kiegészítő ajándékként is lehet adni vagy ha valakit csak egy aprósággal szeretnénk meglepni!
színkeverős filctoll
Milyen Blendy Pens kreatív készletek vannak?

A Játéksziget kínálatában jelenleg hat különböző Blendy Pens kapható, melyek mindegyikében van fúvóka és többféle színben pompázó filc is, a különbség inkább csak a szettek méretében, a filctollak és a különböző színező sablonok számában rejlik. A legnagyobb készletben 24 filctoll található, amivel összesen 276 féle színt lehet kikeverni!!!

Ami pedig a nemeket illeti, nálunk azt mutatta a családi tapasztalat, hogy a fiúk és a lányok ugyanolyan lelkesen próbálgatták a filceket és a fúvókát, szóval igazi uniszex kreatív ajándék bármelyik Blendy Pens készlet.
A különböző rajzsablonok, amelyek a készletekben vannak is elsősorban állatosak, így a lányok és a fiúk is örömmel játszhatnak vele.

Blog témájú írások

Gyémántkirakó a hónap játéka
Az új kedvenc a gyémántkirakó

2023 június 05 2 perc olvasás

Bing találkozó
Bing nyuszi idén is ellátogatott a gyerekekhez!

2023 június 01 2 perc olvasás

játékötletek gyereknap
Gyereknapi ajándék ötletek

2023 május 26 4 perc olvasás