Kinek a fejéből pattantak ki a LOL Surprise babák?

2019 szeptember 09 2 perc olvasás

LOL-Surprise-babák

Lehet, hogy nagyon aprók a LOL Surprise babák, de hogy fél perc alatt hódították meg a világot, az tuti! Ráadásul nem csak 15 perc hírnév jutott nekik, hiszen a kislányok 2016 óta töretlenül imádják a LOL babákat. Tudod, hogy mi a népszerűségük legfőbb titka? Csak annyit mondunk, hogy minden egy álmatlan éjszakán kezdődött...!

Így születtek meg a LOL Surprise babák


A LOL Surprise babákat a hazánkban kevésbé ismert MGA Entertainment gyártja, ahol a cégvezető bizony komoly alvásgondokkal küzd. Az egyik forgolódós éjszakán kínjában „kicsomagolós videókat” nézett a YouTube-on, amikor egyszer csak bevillant neki az ötlet, hogy mi is kell a gyerekeknek!
Mielőtt azonban tovább meséljük a LOL-sztorit, csak annyit mondunk, hogy alig egy évvel később milliós nézettséget produkáltak a LOL baba „kicsomagolós videók”, úgyhogy akármi is volt az ötlet, működött!

A LOL Surprise babák megannyi meglepetést rejtenek


Isaac Larian felfigyelt rá, hogy egyre népszerűbbek ezek a termék kicsomagolós (angolul unboxing elnevezésű) videók, akár felnőttekről, akár gyerekekről van szó, vagyis a gyerekek képesek hosszú perceket eltölteni azzal, hogy egy másik gyereket figyelnek bontogatás közben, miközben nem is tudják, hogy pontosan mit is tartalmaz a csomag.

Aki pedig már valaha bontott ki LOL Surprise babát, az tudja, hogy a játék kibontogatása már önmagában hatalmas izgalom! Ahogy sorra jönnek le róla a rétegek, újabb és újabb titkos kódok, üzenetek és aprócska kiegészítők kerülnek elő és hosszú percekig tart, amíg eljutunk a babáig, aki még szintén számos meglepetést tartogat!

Erre jött rá tehát Isaac Larain, hogy egy egész márkát lehet a kicsomagolás, gyűjtögetés és a meglepetés izgalmára építeni, mivel a gyerekek nemcsak egy csomag gyűjthető focis kártya vagy egy Kinder tojás esetében nyitottak a meglepetésre, de akár még ezeknél sokkal izgalmasabb termékek esetén is!

LOL-Surprise-babák-kisállatok

LOL Surprise játék bontogatás akár 59 percen át!


Az amerikai New York Times újságírója egyszer kíváncsiságból maga is kipróbálta, hogy milyen élmény kibontani egy nagyobb LOL Surprise készletet és képzeld, nem kevesebb, mint 59 percen át tartott, amíg felnőtt létére a meglepetések végére ért!!!
Ezek után nem csoda, hogy a LOL babák évek óta a legkeresettebb termékek az Amazonnál a karácsonyi időszakban és idén is hasonló eredményt jósolnak, hiszen időközben újabb és újabb izgalmas LOL meglepetések születtek!

Kattints ide és ismerd meg LOL Surprise babáinkat!


Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás