Kik azok a Kosárlakók?

2020 február 10 2 perc olvasás

Shopkins játékok

Egyfolytában a Kosárlakókról beszél a gyereked, őket szeretné gyűjteni, de fogalmad sincs, hogy miről is hadovál? Hát ők a kis Shopkins figurák, akikért évek óta világszerte megőrülnek a gyerekek! Előre szólunk, ne lepődj meg azon, hogy ételekről, használati tárgyakról és mindenféle mókás dolgokról mintázták a Shopkins Kosárlakó figurákat! De hát ha ez jön be a gyerekeknek, hát ez jön be!

Mi az a Shopkins?

Tehát aprócska, színes, műanyag figurákról van szó, amelyek lehet, hogy neked ránézésre szinte ugyanolyannak tűnnek, de hidd el, a gyerekek nagyon vágják, hogy nekik melyik is van már meg otthon a gyűjteményükben!
A Shopkins figurák egyébként Shopville falván, egy különlegesen színes mesevilágban élnek, életre kelt miniatűr tárgyak, babák és cuki játékfigurák között. Na és itt aztán minden van, amit csak egy igazi boltban is megtalálsz a polcokon, a kenyérpirítótól kezdve, a répán át, egészen a turmixig!
Mindegyik Kosárlakó figurának egyedi arckifejezése és hatalmas mosolygó szeme van, na és a nevük pedig elképesztően vicces. A joghurt például Ghurty, a virsli Frank Furter, a kis paradicsom pedig Cherie Tomato!
Shopkins figura
Mit lehet játszani a Kosárlakó figurákkal?

Azt bízd csak nyugodtan a gyerekekre, nekik biztosan nem fog gondot okozni! Lehet a figurákkal persze boltosat játszani, ez a legkézenfekvőbb, de akár a játékbabáknak is fel lehet szolgálni őket harapnivalóként.
Olyan kis picikék Shopville lakói, hogy simán magukkal tudják vinni őket a gyerekek utazáshoz, iskolába vagy bárhova, ahol várakozniuk kell. A figurákat egyébként nemcsak önmagukban lehet megvásárolni, hanem különböző szettekben is, így még mókásabb velük a játék! Van például repülőgép, szépségszalon, balettstúdió, emeletes pláza, hogy csak néhányat említsünk a készletek közül.

Mennyibe kerül egy Shopkins figura?

A legegyszerűbb Shopkins játék ára 500 Ft alatt van, így remek apró ajándék vagy jutalom lehet a gyerekeknek. Ezeknél a kis csomagoknál egyébként nem lehet látni, hogy melyik figura lapul a csomagban, szóval mindig meglepetés a kicsomagolás!
Nagyon sokféle Shopkins Kosárlakó készletet találsz már 2-3000 Ft alatt is, így nem olyan költséges mulatság az otthoni Shopville felépítése. Ezekben a készletekben persze jó néhány figura is lapul a kiegészítő apróságok mellett.
A Shopkins non plus ultrája egyébként az emeletes pláza! A három emeletes bevásárlóközpontban minden Shopkins megtalálja a maga helyét, ráadásul lifttel is lehet utaztatni őket a szintek között! A pláza könnyen össze is csukható akár, így remekül lehet benne hordozni a kis Kosárlakókat.

Blog témájú írások

Aquabeads gyöngy
Az Aquabeads gyöngyökből akár farmot is készíthetsz!

2021 október 14 2 perc olvasás

Magyar Brands Játéksziget
A Játéksziget ötödik alkalommal is MagyarBrands díjban részesült!

2021 október 12 2 perc olvasás

Tanuló robotpajti
Egy robot, ami együtt nő a gyerekekkel!

2021 október 08 2 perc olvasás