10 000 Ft felett INGYEN SZÁLLÍTJUK csomagodat minden Posta Pontra nov. 1-30. között!

Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért

2020 november 20 2 perc olvasás

Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért

Egy angyali üzeneted érkezett, amelyben eláruljuk, hogy miként segíthetsz hátrányos helyzetű gyermekeknek, miközben beszerzed a karácsonyi ajándékokat a fa alá!

Tudtad, hogy ha a Játéksziget UNICEF Magyarország emblémával ellátott játékaiból vásárolsz, azzal az UNICEF munkáját segíted? Ezeknek a termékeknek az árából ugyanis a szervezet is részesül, így Te is támogathatod őket a gyerekek jogaiért folytatott küzdelmükben!

De akár az otthon megunt, még jó állapotban lévő játékokkal is nagy örömet okozhattok egy rászoruló kisgyereknek! Hozd el nekünk, mi pedig segítünk eljuttatni a megfelelő helyre!

Vásárlás közben segítheted az UNICEF munkáját!

Minden gyerek szeret játszani, a kisgyerekek számára azonban ez nemcsak örömforrás, hanem a fejlődés egyik legfontosabb alappillére is. A Játéksziget és az UNICEF Magyarország hisz benne, hogy a gyerekkor egyszeri és megismételhetetlen. Az UNICEF azért küzd, hogy a gyermekek jogai világszerte érvényesüljenek, lehetőségeik bővüljenek és személyiségük, tehetségük kiteljesedhessen. Az ENSZ gyermekjogi egyezménye kimondja, hogy a földkerekség minden gyerekének joga van a biztonsághoz, tiszta ivóvízhez, élelmiszerhez, orvosi ellátáshoz, az egyszeri és megismételhetetlen gyerekkorhoz – és nem utolsósorban a játékhoz is!A Játéksziget UNICEF kollekciója rengeteg játékot tartalmaz és amennyiben ezek közül vásárolsz, nemcsak annak okozol majd örömet, aki ajándékba kapja. A játékok az árából ugyanis az UNICEF Magyarország is részesül, így vásárlásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy egy másik kisgyerek is könnyebb és teljesebb életet élhessen.

Adománygyűjtő program a Játéksziget üzletekben

Gondoltál már arra, hogy játékot adományozni legalább annyira hasznos a rászoruló gyerekeknek, mint ruhát vagy élelmiszert? Hiszen a játékkal egyben örömöt is adunk, sőt ennél még sokkal többet! A játék olyan érték, amely elengedhetetlen a gyerekek egészséges testi és lelki éréséhez, ösztönzi a fejlődésüket és segíti őket a mindennapos konfliktusok feldolgozásában.Hozd be valamelyik Játéksziget üzletünkbe megunt, de jó állapotban lévő játékaidat és az UNICEF Magyarország segítségével eljuttatjuk azoknak a gyerekeknek, akiknek ezzel hatalmas örömet fogsz okozni! Ráadásul megajándékozunk cserébe egy 500 forintos levásárolható kuponnal is!

Lilu, a Játéksziget jótékonysági nagykövete rendszeresen ellátogat gyermekotthonokba és mélyszegénységben élő családokhoz, ahol megajándékozza a gyerekeket ezekkel a játékokkal. Tanítsuk meg gyerekeknek az adományozás örömét és tegyük lehetővé, hogy a játékok egy arra méltó ügyet támogassanak! Meglátod milyen büszkeséggel tölti majd el a gyerekeket, hogy segíthettek másokon a játékaikkal!

Blog témájú írások

Adventi naptár élményekből
Csoki helyett élmények is kerülhetnek az adventi naptárba!

2020 november 27 2 perc olvasás

Barbie Color Reveal
A meglepetés Barbie baba a legújabb őrület!

2020 november 24 2 perc olvasás

Silverlit robotjátékok
Ismered az interaktív Silverlit játékokat?

2020 november 20 2 perc olvasás