10 000 Ft felett INGYEN SZÁLLÍTJUK csomagodat minden Posta Pontra nov. 1-30. között!

Ismered az interaktív Silverlit játékokat?

2020 november 20 2 perc olvasás

Silverlit robotjátékok

A Silverlit nevéhez fűződnek a legmenőbb távirányítós robotok, drónok, interaktív szőrmókok és RoboMancs, az okoskutya is! A hongkongi játékgyártó nem viccel, ha a játékokról van szó, ugyanis világszerte több mint ötvenezer dolgozójuk tesz azért nap mint nap, hogy a legjobb minőségű interaktív játékokat adják a gyerekek kezébe!
Megmutatjuk most nektek a legújabb Silverlit játékokat, amelyek között a kamaszoknak és a legkisebbeknek is biztosan találsz izgalmas ajándékokat!

RoboTacsi, az interaktív kutyus

Az 1977-ben alapított Silverlit cég három dolgot tart szem előtt: szórakozás, innováció és biztonság. Magyarországon talán a YCOO by Silverlit játékaikról a legismertebbek, ezek közé tartoznak ugyanis a menő robotállatok is, például RoboTacsi, RoboKaméleon és Robomancs is!
RoboTacsi (alias Robo Dackel Junior), az interaktív tacskó például éppen olyan, mint egy jól nevelt háziállat! Kézmozdulatra követi a gazdi utasításait, különféle trükkök megtanulására képes, felismeri az útjába kerülő akadályokat, játszik az okoslabdájával, tud ugatni, világító LED szemei vannak és még sorolhatnánk! RoboTacsi egyik legcukibb tulajdonsága azonban kétségkívül az, hogy minél többet simogatjuk a buksiját, annál hosszabbra nő a háta!
Silverlit játékok
Lufifejű boxoló robotok – profi ring a gyerekszobában!

Ezek a különleges lufifejű interaktív robotok hatalmas csatát vívnak egymással, amit egy távirányítóval lehet irányítani és a cél nem más, mint kidurrantani a másik robot lufifejét! A Robo Kombat robotok fény- és hanghatásokkal vannak felszerelve, amelyek ráadásul még tovább fokozzák a játékélményt. A robotok képesek jobbegyenesre, balegyenesre és sorozatos ütésekre is, amire éppen szükség van a lufifejek kidurrantásához!
A kétféle játékmódnak köszönhetően akár egyedül is lehet játszani a lufifejekkel, de a dupla konzolnak köszönhetően természetesen ketten is lehet boxcsatát vívni.

Interaktív szőrmókok

A legkisebbeknek az interaktív szőrmókokat ajánljuk, ezekkel ugyanis már egy hároméves is kiválóan tud játszani akár teljesen egyedül is. A szívárvány színeiben pompázó pihe puha Tiny Ferries szőrmókokkal lehet beszélgetni, képesek nevetgélni bolondozás közben, ha pedig rájuk fúj a gazdijuk, nyomban horkolni kezdenek. És ez még nem minden, ezen kívül még rengeteg dologra képesek ezek az aprócska Silverlit szőrmókok!
Az anyukájukról, Szórmók mamáról nem is beszélve, ő ugyanis amellett, hogy kétszer olyan nagy, mint a kicsinyei, fényre, hangra, mozgásra és érintésre is tud reagálni! Képzeld csak el, ahogy egy apró interaktív szőrmók közösen énekelget a mamájával!

Blog témájú írások

Adventi naptár élményekből
Csoki helyett élmények is kerülhetnek az adventi naptárba!

2020 november 27 2 perc olvasás

Barbie Color Reveal
A meglepetés Barbie baba a legújabb őrület!

2020 november 24 2 perc olvasás

Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért
Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért

2020 november 20 2 perc olvasás