Ismered a Kulcsvesztő Útvesztő társasjátékot?

Ismered a Kulcsvesztő Útvesztő társasjátékot?

A Kulcsvesztő Útvesztő egy pörgős és izgalmas társasjáték, amely egyenesen a középkorba repít vissza, hiszen lovagként kell megküzdeni a győzelemért! A cél az, hogy minél gyorsabban és ügyesebben kell előretörni a játéktáblán, miközben az ellenfelek próbálják leküzdeni az útjukba kerülő akadályokat a labirintusban.

A Kulcsvesztő Útvesztő milyen típusú társasjáték?


A Kulcsvesztő Útvesztő játék izgalmát az adja, hogy nem elég a szerencse, taktikára is szükség van ahhoz, hogy minél okosabban lehessen borsot törni az ellenség orra alá. A társasjáték ugyanis egy kastélyban zajlik, ahol minden egyes ajtó mögött egy meglepetés vár a játékosokra. A cél pedig nem más, mint hogy elsőként haladj előre, gyorsan lakatold le az ajtókat, ezzel ugyanis nagyban megnehezíted az ellenfelek haladását a labirintusban.
A kártyák segítségével könnyedén lehet nyitni és zárni az ajtókat, de persze csak ha szerencséd van és jó kártyát húzol! Az nyer a játék végén, aki okosan taktikázik a játék folyamán és a szerencse is mellé áll!

Családi társasjátéknak is jó a Kulcsvesztő Útvesztő?


Igen, gyerekek és szülők is tudnak vele akár közösen is játszani, hiszen a taktikázás miatt a szülőknek is elég izgalmas a játék. Ráadásul szerencsére is szükség van ehhez a játékhoz, nem elég csak előre kombinálni, úgyhogy bárki nyerhet a játék végén! Ebben a társasban ugyanis hiába a nemesi rang és a bajtársiasság, itt bizony mindenki a saját szakállára játszik és azért küzd, hogy legyőzze a többieket!


Kulcsvesztő-Útvesztő-családi-társasjáték


Hány éves kortól ajánlott a Kulcsvesztő Útvesztő társasjáték?


A társasjátékot elsősorban a 8 és 12 év közötti gyerekeknek ajánljuk, fiúknak és lányoknak egyaránt. Egy kör a Kulcsvesztővel körülbelül negyedóráig tart, addig viszont nagyon pörög a játék, így éppen ideális ennek a korosztálynak.
Persze jó eséllyel nehezen fogják majd megállni a gyerekek, hogy ne követeljék azonnal a visszavágót...!