Insta Glam sminkkészletek a legvagányabb csajoknak!

2020 november 11 2 perc olvasás

Insta Glam játékok

A Te kislányod is imád(na) a sminkecseteiddel, a palettáiddal és a rúzsaiddal játszani? Ezzel még nem is lenne semmi baj, csak utána jön a sírás-rívás, amikor este le kell mosni az arcukról, mert persze azt a részét már annyira nem szeretik!
Mutatunk most nektek néhány menő Insta Glam sminkes játékot, amit kifejezetten könnyű lemosni és még a kislányok finom bőrére sem ártalmas!

Sminkkészlet sminkelhető babával

Az Insta Glam sminkelhető babáival egyszerre tudják a kislányok kisminkelni a babát és akár saját magukat is! Ha megnézed a képet, láthatod, hogy mindegyik baba hajában van két kis fejdísz. Ezeket kihúzva máris megkapjuk a baba sminkecseteit, amit vízbe mártva már csak végig kell húzni a baba szemén és ajkain és máris kiderül, hogy milyen sminket visel az Insta Glam baba!
Ezután jöhet a gyereksmink! Minden baba tartalmaz ugyanis egy rejtett sminkpalettát valódi sminkkel és tükörrel, hogy a kislányok is ki tudják festeni magukat! A négy baba (Luna, Evie, Nina és Heiley) mindegyike más-más stílust képvisel, azonban ugyanazokat a kincseket rejtik magukban: egy rúzst és egy gyönyörű sminkpalettát!
Gyerek sminkkészlet
Klasszikus sminkkészlet

Ha azonban inkább egy klasszikus sminkkészletet keresel, akkor ezt a sminkeszközökkel teli szettet ajánljuk a figyelmedbe! Ez az Insta Glam készlet különböző arcpirosítókat, szemhéjpúdereket, rúzsokat, szájfényeket, sminkecseteket, szemhéjpúdereket tartalmaz, vagyis csupa olyasmit, ami egy igazi sminkkészletben is megtalálható!
A kislányok több mint 30 színből választhatnak, így biztosan mindenki rálel majd a saját stílusára! Ráadásul az sem gond, ha nem tetszik az elkészült smink vagy kicsúszik valaki a vonalból, mert nagyon könnyen le lehet mosni a bőrről ezt a gyereksminket.

Kozmetikai kézitáska a leglelkesebb csajoknak

Ezzel a készlettel tetőtől-talpig meg lehet szépülni, ugyanis a rengeteg izgalmas sminkeszközön kívül van benne körömreszelő, körömlakk, de még lábujjelválasztó is a lakkozáshoz! Egy valódi szépségszalont lehet így otthon megeleveníteni, hiszen egy alapos manikűr és pedikűr után már lehet is készíteni a vagányabbnál vagányabb sminkeket!
Tényleg megszólalásig hasonlít ez a kozmetikai táska arra, amit a gyerekek az anyukájuknál vagy a szalonokban láthatnak, úgyhogy kiválóan lehet vele kreatívkodni és szerepjátékozni. Olyan érdekes, hogy a kislányok milyen pontosan le tudják másolni az anyukájuktól ellesett mozdulatokat és milyen profin tudják,hogy melyik sminkeszköz mire való.
Játék közben egyébként a kiskamaszoknak már az alapvető bőrápolási szabályokat is el lehet kezdeni megtanítani, például hogy soha nem fekszünk le sminkben este és milyen fontos a helyes bőrápolás is a sminkelés mellett.

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás