nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

Infinity Nado KISOKOS szülőknek

Infinity Nado KISOKOS szülőknek

A gyereked mindenféle harci pörgettyűkről magyaráz, de fogalmad sincs, hogy mi lehet az? Nem ismered az Infinity Nado sorozatot sem? Ne aggódj, akkor összefoglaljuk neked a leglényegesebb Infinity Nado tudnivalókat, hogy képbe kerülj és megértsd, hogy mit is szeretne ajándékba a gyereked!

Mi az Infinity Nado?

Az Infinity Nado játékok egy kínai sorozat alapján készülnek. Az egymással versengő harci pörgettyűket az erő, a gyorsaság és a stabilitás jellemzi. Mindegyik pörgettyű több részre szedhető szét és az elemek könnyedén kombinálhatók egymással. Ahhoz, hogy a harci pörgettyűk mozgásba lendüljenek, szükséges egy kilövő szár, amelyet minden készlet tartalmaz.
A harci pörgettyűk egy speciális Infinity Nado arénában küzdenek meg egymással, az igazán bátrak pedig akár az aréna felett is összemérhetik erejüket!

Milyen Infinity Nado játékok léteznek?

Nagyon sok Infinity Nado készlet létezik, köztük számos egyszerűbb és bonyolultabb. Bemutatjuk most nektek azt a néhány készletet, amely már elegendő információt ad ahhoz, hogy el tudjatok igazodni a harci pörgettyűk világában.
Jelenleg a legegyszerűbb és legjobb áron elérhető pörgettyű az Infinity Nado Plastic-Super Whisker. Ez a film főszereplőjének legendás Nado-ja, amelynek összeállítása rendkívül egyszerű, az alkatrészei pedig szabadon variálhatóak.

A Split-széria tagjai azért különlegesek, mert képesek kettéválni és így megduplázott támadóerővel küzdenek az arénában. A Split szettben tehát két pörgettyű van, amelyeket egymásba lehet illeszteni, hogy aztán a csata folyamán egy ütközésnél ismét kettéválhassanak és két irányból támadjanak!
Harci pörgettyű
A legmenőbb Infinty Nado készlet pedig kétségkívül a trükkös szett! Ez ugyanis a pörgettyűn kívül egy nagyobb és egy kisebb arénát tartalmaz, valamint számos olyan elemet, amely a levegőben és a hegyen is lehetővé teszi a küzdelmet a pörgettyűk között. A lényeg, hogy úgy kell összerakni a pörgettyűt, hogy biztosan legyőzze az ellenfelet.

Az Infinity Nado hány éves kortól ajánlott?

Érdemes megvárni az ötéves kort, az ennél fiatalabbak ugyanis nem biztos, hogy elég ügyesen tudnak bánni a pörgettyűkkel. A kisebbek testvéreknél különösen érdemes odafigyelni, hogy mindig az Infinity arénában, de legalábbis a földön játsszanak a pörgettyűkkel, hogy még véletlenül se üsse meg őket egy kóbor pörgettyű.