nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

Íme három játék 11-12 éves lányoknak

Íme három játék 11-12 éves lányoknak

Ajándékot keresel egy kiskamasz lánynak? Mutatunk három tippet, amivel tuti beletrafálsz majd, ez a korosztály ugyanis már meglehetősen kritikus, bármiről is legyen szó!
Mutatunk neked két nagyon csajos építőjátékot, és a Monopoly legújabb változatát, amely kifejezetten lányoknak és nőknek szól!

Csajos építőjátékok


Az Engino Inventor Girl egy szuper csajos építőjáték, melynek különlegessége abban rejlik, hogy az elemeket akár hat oldalról is egymásba lehet illeszteni! Csupa színes, rózsaszínes-lilás építőelem, érdekes építmények, ráadásul a 30 az 1-ben motorizált készlet alkotásait akár még mozgatni is lehet a készletben található motor beépítésével.
Persze nem muszáj követni a leírást, simán lehet szabadon is alkotni a színes építőelemekből, és a végén akár mozgásba is lehet hozni a saját építményeket is! Közel 160 színes építőelemet tartalmaz a készlet, de persze bármelyik Engino készlettel ki lehet egészíteni az elemeket, hogy még nagyobb és komplexebb alkotásokat lehessen létrehozni!

Engino-Inventor-Girl-építőjáték-lányoknak-játéksziget

Lego Friends készletek


Ismered Heartlake City-t? Ha Te nem is, a 11-12 éves lányok biztosan! Itt laknak ugyanis egy szív alakú tó partján a Lego Friends karakterek, akiket imádnak a mai lányok! Ráadásul minden egyes Lego Friends készlethez tartozik egy jó kis sztori, amire fel lehet építeni egy szerepjátékot!
A 624 elemből álló Heartlake City Étteremben például isteni pizzákat lehet készíteni a kétszintes étteremben, plusz tartozik hozzá egy robogó és egy különálló salátás kocsi is! De ez még nem minden! Az étterem felépítése után meg lehet fejteni a titokzatos falfirkász kilétét, aki éjszakánként elmegy az étteremhez és otthagyja a kézjegyét festékszóróval a falon (ehhez egyébként graffitimatricák is vannak a játék dobozában).
A készlethez tartozó három játékfigura és a két kiscica rengeteg szerepjátékra ad lehetőséget a sok-sok apró kiegészítőnek köszönhetően.

A legcsajosabb Monopoly


Íme egy társasjáték, amely kifejezetten azért született, hogy magabiztosabbá tegye a nőket, legyenek akárhány évesek is! A Ms Monopoly társasjátékban a nők például alapból több pénzt kapnak, ha átlépik a Start mezőt, mint az eddigi Monopoly játékokban. A gyártó ugyanis ezzel kívánja illusztrálni, hogy milyen is lenne, ha a nők ugyanazért a munkáért több pénzt kapnának, ahogy ez sajnos fordítva gyakorta megesik a világban.
Nagyon izgalmas, hogy a játékban telekvásárlás helyett ezúttal kizárólag olyan, nők által felfedezett dolgokat lehet megvásárolni, mint például a wifi, a visszahúzható kutyapóráz vagy az őstenyésztés. A közelmúltban megjelent Ms Monopoly már 8 éves kortól ajánlott és szuper szórakozást nyújt lányos bulikhoz vagy akár családi társasozáshoz is! Hadd próbálják ki a lányok, hogy milyen lenne, ha most ők uralnák a világot!