Féláras szállítás! Október 23-24-én a 10 000 Ft feletti rendeléseket féláron szállítjuk!

Íme a legmenőbb Mancs Őrjárat játékok!

2020 augusztus 18 2 perc olvasás

Legjobb Mancs játékok

A kislányod vagy a kisfiad megőrül a Mancs Őrjáratért? Olyan kisgyereknek keresel ajándékot, aki csak a Mancs mentőkutyákról tud beszélni már jó ideje? Segítünk eligazodni a meséhez kapcsolódó játékok között és megmutatjuk azt is, hogy melyek a legmenőbb Mancs Őrjárat játékok manapság!

Mancs Őrjárat torony

Ma a legmenőbb Mancs Őrjárat játék minden valószínűség szerint az a 83 cm magas kilátótorony, amely gombnyomásra világít és hangokat ad ki. Elképesztően sokféle szerepjátékra ad lehetőséget ez a torony, ugyanis hihetetlenül részletgazdag a kidolgozása!
A torony tetején egy valódi teleszkóp található, így a mentőkutyák azonnal a segítségére tudnak sietni a bajba jutottaknak. A figurákat lift vagy emelőkar segítségével lehet a torony tetejére feljuttatni, Ryder pedig gombnyomásra indíthatja a kutyusokat a küldetésükre a toronyból, ugyanis a Mancs kutyusok le tudnak csúszni egy pillanat alatt a torony körül található panelnek köszönhetően. Vészhelyzet esetén a garázsból Chase is azonnal el tud indulni az autójával.
Van egyébként a Mancs Őrjárat őrtoronynak egy kisebb változata is, amelyben ugyanúgy van lift és csúszda is, működnek a hang-és fényeffektek, viszont jóval kisebb, mint a másik torony, ezért az ára is alacsonyabb.
Mancs játékok
Átalalakítható járművek

Míg a lányok leginkább a plüss Mancs kutyusokért vannak oda, addig a fiúkat igencsak érdeklik a mentőkutyák járgányai is! Ezeket akár magukban is meg lehet vásárolni, de kaphatóak különböző izgalmas szettekben is, mint amilyen például ez az átalakítható Mancs Őrjárat autó.
Ezek 2 az 1-ben járművek, mivel akár két önálló járművé is át lehet alakítani a kocsikat. Az átalakítás után a Mancs járművek kettéválnak, majd egy mozdulattal újra össze is illeszthetőek. Többféle szettből lehet választani, melyek mindegyike más mentőjárművet és más kutyusokat tartalmaz.

Mancs Őrjárat ágynemű

Oké, az ágynemű nem számít játéknak, viszont éppen ezért arathatsz vele nagy sikert! Képzeld csak el, mekkora boldogság lehet egy Mancs rajongónak olyan ágyneműben aludni, amelyen Chase, Rocky, Skye, Marshall és a többiek mind rajta vannak! Sőt, akár még Mancs Őrjárat díszpárnát is vásárolhatsz hozzá!
Tökéletes ajándék, amelynek a szülők is ugyanúgy örülnek!

Blog témájú írások

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás

őszi program tippek
Mit csináljunk ovi és bölcsi után a szürke őszi napokon?

2021 október 21 3 perc olvasás