Íme a legmenőbb Kuflis játékok!

2020 szeptember 04 2 perc olvasás

Kufli ajándékok

Nálatok is Kuflik őrület van? Akkor bizonyára nem kell bemutatnunk neked a mesét, hiszen kened-vágod a szereplők nevét és mindent tudsz Kuflikupacról! Vagy mégsem? Akkor olvass tovább és segítünk képbe kerülni, ráadásul megmutatjuk, hogy milyen Kuflis játékok léteznek!

Kik azok a Kuflik?

"Nem is kifli. Nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli. Egy kufli sok mindenre hasonlít, és semmire sem. Pattog, mint egy gumilabda, pedig nem is az. Színes, mint egy nyalóka, pedig nem ehető. Van kicsi, van nagy. Van kövér és van sovány. Jönnek-mennek, sosem tudni, honnan hova...” Ez egy kis részlet a könyvből, amelyből tulajdonképpen minden ki is derül a Kuflikról. Minden, amiért imádják őket a gyerekek. A Kuflik közt van bátor, félénk, türelmes és hirtelen természetű, bőbeszédű és hallgatag és így tovább. Mindegyikük más és mindegyikük szeretnivaló, akárcsak a valóságban a gyerekek világában!

Kuflik játékok

Ha már kívülről fújjátok a könyveket, akkor egész biztosan óriási örömet tudsz okozni, ha megleped a gyerekedet a kedvenc Kuflik karakterével! Zödön, Pofánka, Hilda, Tilda, Valér, Bélabá, Fityirc – mindenki másik Kuflival tud leginkább azonosulni! Szerezd be a legnagyobb kedvenceket és játsszátok el Ti magatok is otthon a legmókásabb jeleneteket a könyvből!
Az óvodás korosztályt pedig biztosan hosszú időn át le lehet kötni egy Kuflis matricakészlettel vagy foglalkoztatóval. A Kufli rajongó kicsiknek óriási öröm elmerülni a színezők, a labirintusok és a rejtvények Kuflis világában, ráadásul két oldalnyi matrica is található a foglalkoztatóban a Mi újság Kuflik? mozifilm képeiből!
Kuflik játékok
Kuflik társasjáték

Naná, hogy a Kuflikhoz is készült egy szuper izgalmas társasjáték, amely remekül bevezeti az óvodás korosztályt a társasok világába! A doboz három különböző játékváltozatot tartalmaz, így biztosan megtaláljátok köztük azt, amely a legjobban megfelel a gyerekek életkorának és habitusának.
Tulajdonképpen a gyerekek is Kuflik lehetnek ebben a kooperatív gyerekjátékban, hiszen közösen nyomoznak a többiekkel, hogy kiderítsétek, vajon ki volt az a rejtélyes tettes, aki az elhagyatott rét tizenhat helyszíne közül az egyikről elcsent valamit... A rétet benépesítő lények közül mindig azt kell megkeresni, aki a tettesről újabb információval tud szolgálni, egészen addig, míg mind a négy jellemzőjét megismerik a játékosok és annak alapján már be tudják őt azonosítani.
A változatok között van versengésen és együttműködésen alapuló játék is, így kisebbekkel is bátran bele lehet vágni. Jó, ha már ismeritek a Kuflik történeteit a játék előtt és tisztában vagytok a szereplőkkel, a játék azonban úgyis megállja a helyét, ha ez lesz az első találkozás a Kuflikkal a réten!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás