10 000 Ft felett INGYEN SZÁLLÍTJUK csomagodat minden Posta Pontra nov. 1-30. között!

Íme a legmenőbb Barbie Princess Adventure játékok!

2020 november 18 2 perc olvasás

Barbie Princess Adventure mese

Láttátok már a legújabb Barbie filmet? Idén ősszel ugyanis végre megérkezett a Netflixre a várva várt új Barbie film, a Barbie Princess Adventure! Naná, hogy azonnal a kislányok kedvencévé vált ez a különleges musical és természetesen már meg is érkeztek hozzá a film ihlette játékok is!
Mind közül a legmenőbb Barbie Varázslatos paripája, hiszen a különleges interaktív lovacska egészen elképesztő mutatványokra képes!

Barbie interaktív paripája

Rengeteg szerepjátékra ad lehetőséget Barbie interaktív paripája, akár még a Barbie Princess Adventure mese népszerű dalait is le tudja játszani, miközben felágaskodik a lábaival! 25 különböző fény- és hangkombinációra képes, táncol a lábaival és persze nyerít is, akárcsak egy igazi paripa!
Az interaktív Barbie lovacska fején található egy tiara, annak a megnyomásával lehet őt például nyerítésre bírni, illetve a farka mellett is található egy gomb, amivel elindítható a varázslat!
Barbie varázslatos paripája
Mit visel Barbie, a Varázslatos paripa gazdája?

A lóhoz természetesen egy Barbie hercegnő is tartozik, aki ezúttal sportosan elegáns ruhában üli meg a lovat! A térdénél behajlítható a baba lába, így könnyedén fel tud ülni a pink nyeregbe, be tudja akasztani a lábát a kengyelbe és már száguldhat is a hercegnői kalandok felé!
Persze a szuper menő kiegészítők sem hiányozhatnak egy igazi hercegnőről, így Barbie egy trendi lovagló csizmát és egy nagyon vagány ruhát visel, gyöngyök díszítik a táskáját, valamint napszemüvege, nyaklánca és telefonja is van!

Miről szól a Barbie Princess Adventure film?

Ha azt hinnéd, hogy ez egy klasszikus hercegnős Disney film, akkor tévedsz, ugyanis ez a Barbie musical a napjainkban játszódik! Barbie egy menő malibui vlogger, akire egy nap felfigyel Amelia, Floravia hercegnője. Megdöbbentő a hasonlóság a két lány között, így ezt kihasználva Amelia helyet cserél Barbie-val egy teljes hétre. Barbie ezáltal lehetőséget kap, hogy belekóstoljon egy igazi hercegnő életébe, miközben Amelia végre kipróbálhatja, hogy milyen az, amikor ő is a maga ura lehet, hiszen már hosszú idő óta erről álmodik!
Sok bonyodalom kíséri persze a történetet, ahol Ken mellett Barbie számos barátja is feltűnik, a végére azonban kisimulnak a szálak és happy end lesz! Természetesen Barbie összes barátnőjét, Kent és Chelsea-t is meg lehet vásárolni a Varázslatos paripa mellett!
Ide kattintva megnézheted az összes Princess Adventures játékot!

Blog témájú írások

Adventi naptár élményekből
Csoki helyett élmények is kerülhetnek az adventi naptárba!

2020 november 27 2 perc olvasás

Barbie Color Reveal
A meglepetés Barbie baba a legújabb őrület!

2020 november 24 2 perc olvasás

Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért
Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért

2020 november 20 2 perc olvasás