Íme a legjobb játékok 2-3 éves lányoknak!

2019 december 05 2 perc olvasás

Legjobb-játékok-2-3-éves-lányoknak-játéksziget

A saját kislányodnak keresel ajándékot vagy valakinek ajándékba adod? Máris mutatunk néhány olyan játékot, amivel biztosan sikert aratsz majd! Igyekszünk többféle és különböző árkategóriájú játékot bemutatni neked, hogy biztosan megtaláld köztük a legjobb játékot egy 2-3 éves kislánynak!

Konyhai fajátékok


A 2-3 éves kislányok általában szívesen tevékenykednek a konyhában, legalábbis nagyon szívesen utánozzák a nagyokat! A legjobb játékok közé tartozik ebben a korban minden olyan eszköz, amivel be tudják üzemelni a saját kiskonyhájukat!

Ismered a Woody fajátékokat? Vannak köztük például szétvágható, fából készült gyümölcsök és zöldségek, amelyeket tépőzárral újra egymáshoz lehet illeszteni, valamint van egy szuper hot dog szettjük is, amelyben mindent megtalálsz, ami egy hot doghoz kell, beleértve a ketchupot, a mustárt és a zöldségeket is.
Adj néhány műanyag tányért a kislányodnak és meglátod, olyan lakomát varázsol a faételekből a babáinak és a plüssjátékainak, hogy csak na!

Puszit adó Cicciobello baba


Ebben az életkorban a kislányok már előszeretettel szerepjátékoznak és persze ki más bőrébe is bújnának legszívesebben, mint a saját anyukájuk! A lányok különösen imádják az interaktív babákat, amikor ki kell találniuk, hogy mit is szeretne a baba és arra reagálniuk kell valahogy.
A gyönyörűen kidolgozott Cicciobello babák alig várják, hogy végre megszeretgessék őket! A puszit adó baba például imádja, ha felemelik a magasba, ilyenkor egyből nevetni kezd! Ha pedig megérzi, hogy valakinek az arca közel kerül hozzá, a különleges szenzoroknak köszönhetően már billenti is a fejét és ad egy nagy-nagy puszit! Nem csoda, hogy minden kislány szíve ellágyul tőle!

Építőjátékok kicsiknek


A mágneses építőjátékairól ismert Geomag a kicsik kedvéért alkotta meg a MagiCube mágneses kockaépítőt. Ezek az építőjátékok kizárólag nagyméretű mágneses kockákból állnak, amiket könnyedén egymáshoz lehet illeszteni. Léteznek egyszerű, színes Magicube kockák és különböző matricás kockák is, amelyekből egybefüggő képeket lehet alkotni.

A mágneses kockákkal jóval könnyebb dolga van a gyerekeknek, mint a fakockákkal, hiszen ezek a kockák bármelyik oldalukon egymáshoz illeszthetőek, így igazán kreatív alkotásokat lehet létrehozni belőlük! Sokkal könnyebben illeszthetőek össze a Magicube kockák és nehezebben is mozdulnak el egymástól, így a kicsi kezek nem rombolják le véletlenül a saját alkotásukat.

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás