Így ünnepli a Sylvanian Families a 35. születésnapját!

2020 május 29 2 perc olvasás

Sylvanian Families állatok

A Sylvanian Families márka hivatalos születésnapja március 20-a, ugyanis ezen a napon került a japán üzletekbe az első állatcsalád 1985-ben. A Sylvanian Families extra meglepetéseket talált ki a jubileum alkalmából, hogy a rajongókkal együtt tudják megünnepelni a kisállatok születésnapját!

A Sylvanian Families márka elindulása

Ma már rengeteg Sylvanian Families játék létezik, 35 évvel ezelőtt azonban mindössze egy ház szerepelt a kínálatban 11 bútordarabbal és kilenc állatcsaláddal. Ma ehhez képest 25 féle állatból, valamint több mint 200 házból és kiegészítőből tudnak választani a Sylvanian Families játékok rajongói! Nem csoda, hogy világszerte rengeteg gyerek rajong a márkáért!
Az izgalmas szülinapi tervek közül sajnos jónéhány dugába dőlt a koronavírus miatt, azonban a márka igyekezett online kárpótolni a rajongókat. Létrehoztak például egy külön születésnapi weboldalt, ahol extra tartalmakat találhatunk, például fotókat az első Sylvanian Families házakról és figurákról, mesevideókat, színezőket stb.

Az egyik Sylvanian Families állatcsalád most visszatérhet!

A legizgalmasabb azonban kétségkívül az a szavazás, ahol a rajongók megszavazhatják, hogy melyik állatcsaládot kezdjék el újra árusítani az üzletekben! A Sylvanian Families állatcsaládok ugyanis folyamatosan bővülnek és változnak és ilyenkor bizony 1-1 család esetében előfordul, hogy nyugdíjba vonulnak és nem lehet őket kapni egy darabig.
Most viszont maguk a rajongók hozhatják vissza egy régi kedvencüket, akikkel hamarosan újra találkozhatunk az üzletek polcain! Egészen elképesztő így egyben látni a 100 állatcsaládot, akikre szavazni lehet! Tüneményesek, élethűek és végtelenül bájosak egytől egyig!
Sylvanian Families játékok

Időtlenség és kiváló minőség – ez lehet a titok

Ha van játék, amin egyszerűen nem fog az idő, akkor a Sylvanian Families játékok biztosan ilyenek! Kiváló minőségüknek, időtálló, ízléses kialakításuknak köszönhetően sok családban ma is akad néhány olyan Sylvanian állatka, amellyel egykoron még valamelyik családtag játszott!
Gondoltad volna, hogy mostanra már 120 milliónál is több Sylvanian Families figura talált gazdára a világban?! Ezt úgy kell elképzelni, mintha 1985 óta minden másodpercben három állatfigurát adtak volna el világszerte! Japánban évek óta létezik Sylvanian étteremlánc és vidámpark is, a Netflix pedig néhány éve műsorára tűzte az állatfigurákat felvonultató mesét!
Nehéz még egy olyan gyerekjátékot mondani, ami ennyire hasonlítana évtizedekkel ezelőtti elődjére, miközben ma is töretlenül nő a népszerűsége világszerte!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás