Így neveld a sárkányodat plüssfigurát keresel?

2020 február 02 2 perc olvasás

Sárkány plüss

Sárkány plüsst keresel az Így neveld a sárkányodat egyik kis rajongójának? Vannak kisebb és nagyobb méretű plüssök is, illetve mutatunk neked egy interaktív sárkányt is, akit szó szerint nevelgetni kell, míg fel nem cseperedik!

Kicsi plüss sárkány

Az Így neveld a sárkányodat rajzfilm 2010-ben egycsapásra meghódította a világot. A Hibbant-sziget melák viking harcosai és a cuki sárkányok minden gyerek szívébe belopták magukat és persze sokan szeretnének belőlük saját példányt is otthonra!
Ezek a tüneményes Így neveld a sárkányodat plüssök mind alig várják, hogy végre előbújhassanak a tojásból és megismerjék a kis gazdájukat! Öt különböző színű plüss sárkányt lehet összegyűjteni, mindegyikük más-más színű tojásból bújik elő. A sárkánytojásokat egyébként akár meg is lehet tartani, hiszen az édes kis sárkányoknak remek fészkük lehet a későbbiekben.

Óriás méretű Fényfúria plüss

Ha a gyereked nem elégszik meg egy kisebb sárkánnyal a meséből vagy kifejezetten Fényfúria a kedvence, akkor a legjobb választás neki ez az óriási Fényfúria plüss!
A tündéri Fényfúria az Így neveld a sárkányodat harmadik részében tűnt fel és bizony nyomban meg is tetszett Fogatlannak is! A bájos fehér sárkánylány hamar a kislányok kedvence lett és most végre hatalmas méretben is beszerezhető! A közel egy méter hosszú sárkánylány igazán megnyugtató társ alvás közben a gyerekek mellett, hiszen nagyméretű pihe-puha testéhez kényelmesen oda lehet bújni!
Plüss sárkány
Interaktív bébi sárkány

Ha pedig úgy érzed, hogy a gyereked a filmvásznon kívül is kipróbálná a sárkányok nevelését, lepd meg őt egy igazi interaktív sárkánnyal! Most aztán mindent bevethet, amit az Így neveld a sárkányodat filmekben látott!
A bébi sárkány Fogatlant egy tojásba rejtőzve lehet megszerezni és bizony addig kell rázogatni a tojást és játszani vele, amíg ki nem kel a tojásból. A nagy világító szemeit azonban már a tojáshéjon keresztül is látni lehet, sőt, mindenféle hangokat is kiad a sárkány a tojás belsejében. Ha például bekopog neki a mestere, ő is visszakopog!
Fogatlan tud örülni és mérgelődni is, ha éppen valami nem tetszik neki, ilyenkor még a szája is világít. Meg lehet tanítani sok mindenre, például reptetés közben mozgatja és csattogtatja a szárnyát! Ha pedig megéhezik, meg is lehet etetni a halformájú eledellel, szó szerint örömmel fogja majd elnyammogni a halat!

Blog témájú írások

Aquabeads gyöngy
Az Aquabeads gyöngyökből akár farmot is készíthetsz!

2021 október 14 2 perc olvasás

Magyar Brands Játéksziget
A Játéksziget ötödik alkalommal is MagyarBrands díjban részesült!

2021 október 12 2 perc olvasás

Tanuló robotpajti
Egy robot, ami együtt nő a gyerekekkel!

2021 október 08 2 perc olvasás