nyar
Igazi kígyót, pókot, gyíkot a lakásba? Na még mit nem!!!

Igazi kígyót, pókot, gyíkot a lakásba? Na még mit nem!!!

Tegye fel a kezét az a szülő, aki örömmel látna a lakásban egy igazi gyíkot vagy szőrös pókot! Ugye-ugye? Pedig sok kisgyerek imádja nézegetni ezeket az állatokat és nem értik, hogy miért is ne lehetne hazavinni, „hiszen olyan pici és nem is kell sétáltatni”!

Segítség! A gyerekem imádja a pókokat!!!


Ha Téged is ilyen gyerekkel áldott meg a sors, akkor örülj neki (még ha néha bele is borzongsz a talált kincseibe), mert csodálatos dolog, amikor a gyerekek visszatalálnak a természethez! Igaz ugyan, hogy nehezebb élő kígyót vagy pókot nézegetni a mindennapokban az állatkerten kívül, de ha szemfüles vagy, minden évben tartanak Magyarországon hüllőket és pókokat bemutató kiállításokat.

Játék gyíkot vagy pókot keresel?


Persze jóval egyszerűbb valóra váltani a Star Wars vagy Jégvarázs rajongó gyerekek születésnapi vágyait, azért ma már egy kígyó vagy pók sem jelent akkora kihívást! Ismered a Robo Alive kígyókat, pókokat és dinókat? Ne holmi plüssállatokat képzelj el, hanem nagyon is élethű, a valódihoz megdöbbentően hasonló mozgású állatokat!

A Robo Alive interaktív kúszó pók például teljesen testközelbe hozza a nyolclábú szörnyetegeket! A kúszó robotpók a hasa alatt található aprócska kerekek segítségével rohangál fel-alá, úgyhogy ne rémülj meg, ha szembetalálkozol vele a lakásban!

De talán még a kúszó póknál is élethűbb a Robo Alive kígyó, hiszen pont úgy mozog és viselkedik, mint egy igazi kígyó! Sziszeg és nyújtogatja a nyelvét, össze-vissza cikázik a földön, mindezt azonban azonnal abbahagyja, ha hozzáérsz a kezeddel. Igazi borzongós szórakozás a hüllőrajongó gyerekeknek!

A pókok és a kígyók mellett a dinókért is odavan a kisfiad?


Érdekes, hogy a legtöbb kisfiú életében eljön az az időszak, amikor minden a dinoszauruszok körül forog, kívülről fújják a különböző fajta dinókat, bújják a dinós könyveket stb. De vajon mi a dinóimádat oka?

Gyermeki szemmel nézve egy dinó minden akadályt legyőz, mindent el tud érni, amit csak szeretne. Azonban akármilyen hatalmasnak és veszélyesnek is tűnik gy dinó, a gyerekek számára roppant megnyugtató az a tudat, hogy már rég kihaltak és teljesen kizárt, hogy beléjük lehetne futni valahol a világban.

A kisebbek a dinókra persze inkább játékként tekintenek. Az interaktív Robo Alive T-rex dinót például pont azért kedvelik annyira a gyerekek, mert olyan élethűen jár és mozgatja az állkapcsát, hogy a gyerekek a szerepjátékok során teljesen bele tudják élni magukat a dinók egykori mindennapjaiba.