Három szuper bébijáték ötlet

2019 december 12 2 perc olvasás

Legjobb-bébijátékok-játéksziget

Bébijátékot úgy érdemes választani, hogy azzal a baba többféle módon és lehetőleg minél hosszabb ideig tudjon játszani. Egy kisbaba mindig más és más tulajdonságát fedezi fel egy játéknak, amikor kézbe veszi, és bizony még az is lehet, hogy a játék eredeti funkciója csak később kezdi el őt érdekelni. A lényeg, hogy mindig érdekesnek találja azt a játékot, ahányszor csak előkerül!

Puha babakönyv ujjbábokkal


Ismered a textilkönyveket? Az Első bábos könyvem például egy pihe-puha textil babakönyv, amely öt darab mosolygós, kivehető ujjbábot is rejt! A könyv „olvasgatása” közben meg lehet tanítani a gyerekeknek, hogy melyik állat hol él, mi a neve és melyiknek milyen a hangja! Persze a legizgalmasabb, ha felkerülnek az ujjakra a bábok és mindenféle extra történetekkel egészül ki a könyvecske, hát még ha a baba ujjacskáira kerülnek a bábok!
A könyvet akár meg is rágcsálhatják a babák, nem probléma, ugyanis simán be lehet dobni a mosógépbe!

GALT-Első-bábos-könyvem-játéksziget


Zenélő gomba projektor

A Zenélő gomba projektor egy olyan játék, amit ha egy babaváró buliba vagy egy újszülöttnek viszel ajándékba, akkor a szülők is nagyon hálásak lesznek érte!
A kívülről is nagyon cuki zenélő projektor ugyanis kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy megnyugtassa a babát és álomba ringassa! A zenélő gomba kellemes dallammal és varázslatos fényekkel kápráztatja el a piciket, de éppen csak annyira, hogy megnyugodjanak és nyugodtan el tudjanak aludni.
Négy különböző dallamból lehet választani, úgyhogy akár külön dallam kísérheti a babák napközbeni és esti elalvását, ezzel is segítve a napi rutinjuk kialakítását. Hidd el, a babák nagyon hamar össze tudják ám kapcsolni a külvilágból érkező ingereket a naponta ismétlődő eseményekkel, így a varázslatosan világító zenélő kislámpa egy idő után egyet jelenthet számára az alváshoz való készülődéssel.

Vízijátékot a kádba!


Ha egy baba már biztonsággal ül a kádban vagy már elég csak egy kezünk hozzá, hogy megtartsuk őt, szépen lassan el lehet kezdeni játékos pancsolássá varázsolni az esti fürdést, hiszen minden baba imád a kádban valamivel játszani.
Ez a vízi kalózhajó például nagyon sok funkcióval bír! A kormánykerék elforgatásával a kapitány mindig arrafelé fog dőlni, amerre a kormány is forog, de van rajta például egy vízágyú is! Csak meg kell nyomni a gombot és már fröcsköli is ki magából a vizet! A legkisebbeknek talán úgy a legegyszerűbb, ha a tapadókorongok segítségével a csempére rögzítik a szülők a játékot, így ugyanis könnyedén tudják élvezni ők is a játékot, hiszen mindkét kezük szabad.

Blog témájú írások

ajándék ötletek gyerekeknek
TOP 10 ajándék ötlet gyerekeknek idén karácsonyra

2021 október 26 5 perc olvasás

őszi szünet programok
Programtippek az őszi szünetre

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek
Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás