Három ajándék Harry Potter rajongóknak

Három ajándék Harry Potter rajongóknak

A Harry Potter sorozat a megjelenés után húsz évvel új lendületet kapott és szinte ugyanolyan népszerűség övezi, mint az első könyvek megjelenésének idején. Akik annak idején olvasták a könyveket és rajongtak a filmekért a moziban, ma már a saját gyerekük kezébe adják a köteteket és maguk válogatnak a Harry Potter játékok között.
Mutatunk most három olyan ajándékot, amivel minden Harry Potter rajongót le lehet venni a lábáról!

Harry Potter társasjáték

Előre szólunk, hogy a Hogwarts Battle társas nem egy olcsó játék, azonban nem véletlenül söpört be egy rakás díjat! Ugyan csak 11 éves kortól javasolt, onnantól viszont a határ a csillagos ég, hiszen a Harry Potter rajongó felnőttek is imádni fogják!
A Hogwarts Battle társasjáték egyenesen Roxfortba repít el, ahol a varázslóiskolát százféle mágikus lény, a Halálfalók és maga Voldemort nagyúr tartja ostrom alatt. A harc kimenetele és az iskola megmentése a négy főszereplő együttműködésén áll vagy bukik! A Roxforti csatában persze végig a Harry Potter könyvekben már megismert varázslatokkal, helyszínekkel, tárgyakkal és szereplőkkel lehet találkozni.
A dobozban öszesen hét játék van, így a könyvsorozat összes történetét végig lehet játszani, akár tetszőleges sorrendben is. A játék elején mindenki választ magának egy karaktert, aki saját paklijával és egyedi képességeivel vág neki a kalandnak, így mindig változatos a játék, hiszen más bőrébe bújva egészen másképp kell játszani a játékot.

Harry Potter LEGO készletek

Ha Harry Potter rajongónak keresel ajándékot, egy Harry Potter LEGO készlettel biztosan nem fogsz melléfogni, gyerekeknek és akár felnőtteknek is remek ajándék! A könyvek és a filmek ikonikus jelenetei és tárgyai elevenednek meg az apró darabokból és az elkészült alkotásokkal akár újra el lehet játszani otthon a már jól ismert jeleneteket.
A roxforti varázslóiskola, a Private Drive-i ház, a Tiltott rengeteg vagy akár a Kóbor Grimbusz is megépíthető LEGO-ból otthon!
Harry Potter játékok
Harry Potter ágynemű

Az igazi Harry Potter rajongók még álmukban is a mágia birodalmában járnak! Nekik ajánljuk figyelmükbe ezt a Legendás állatok ágynemű garnitúrát, melynek huzata mindkét oldala más-más mintával díszített!
Ha esetleg nem lennél képben a Legendás állatok és megfigyelésük című filmmel és nem tudnád, hogy hogyan is kapcsolódik Harry világához, segítünk! Bár a film forgatókönyve a Harry Potter kötetek írója, J.K. Rowling tollából származik, ez a film valójában nem a hétkötetes Harry Potter könyvsorozat folytatása. A Harry Potter univerzumhoz tartozó történet szerint a címben szereplő könyvet tankönyvként használják Roxfortban a varázslótanoncok a legendás lények gondozása tantárgy tanulásánál.
A film tehát szorosan kapcsolódik a Potter univerzumhoz, mégsem előzménye a Harry Potter sorozatnak, pláne, hogy ezúttal nem is Angliában, hanem Amerikában játszódik a történet, ráadásul évtizedekkel korábban.