Novemberben vásárolj legalább 9 990 Ft értékben és csomagodat ingyen szállítjuk az ország összes PostaPontjára!

Halloween a házban!!!

2021 október 21 3 perc olvasás

Halloween buli tippek

Megoszlik a felnőttek véleménye a Halloween kapcsán, hogy kell -e ünnepelni vagy sem, egy azonban biztos: a gyerekek igenis imádnak mindent, ami ehhez az ünnephez kapcsolódik! Az pedig már csak rajtatok múlik, hogy hogyan és mennyire szeretnétek halloweenozni, mi mindenesetre hoztunk most nektek pár tippet a szolidabb és a „mindent bele” típusú Halloween ünneplésre is!

Esti fürdés egy kád zöld trutyiban, hm?

A gyerekek nagyon hálásak lesznek neked, ha akárcsak egy olyan aprósággal dobod fel Halloween estéjét, hogy egy nagy kád zöld trutyiban lehet fürdeni ezen a napon! Komolyan beszélünk ám, nem viccelünk, simán be lehet vetni akár ilyesmit is október 31-én és még csak nem is kell semmi gusztustalanra gondolni!
Ismered a Slime Baff fürdőzselét? Ha belekevered a fürdővízbe, nyakig lehet merülni a zöld zselében és közben nem kell aggódnod a gyereked bőre vagy a kád miatt se, mert maximálisan bőrbarát és nem hagy maga után nyomot a kád szélén.
Persze ha ennyi undiság már nem fér bele neked, másra is használhatod a Slime Baff zselét! Tölts meg egy tálat vízzel, keverd bele a zseléport, majd az elkészült zöld zselés trutyiban rejts el néhány műanyag játékfigurát. Az nyer, aki a leghamarabb megtalálja az összes játékot benne! Istenien bevethető feladat egy Halloween buliban is akár, imádni fogják a kicsik!

Halloween parti jelmezekkel, finomságokkal és édesség begyűjtéssel!

Az amerikai filmekből már tudhatjuk, hogy ott aztán nem tréfálnak a dekorációval és a jelmezekkel, a gyerekek pedig imádják végigjárni a szomszédságot édességek reményében. Itthon is egyre többen tartanak hasonló bulikat, ahol a szomszédok összebeszélnek és meglepik a gyerekeket, hiszen nem is igényel olyan nagy szervezést egy Halloween parti! Lássuk hát, hogy mire is lehet szükség egy ilyen bulihoz!

Halloween dekoráció

Nincs Halloween parti faragott töklámpás és egyéb narancssárga-fekete dekoráció nélkül! Nem kell ám nagy dolgokra gondolni, de azért el lehet rejteni pár műanyag pókot itt-ott, fel lehet tenni néhány matricát az ajtóra vagy az ablakra vagy kiültetni egy plüss tökfigurát a kapuba és máris látni fogják a gyerekek, hogy hol várják őket!
Halloween gyerekekkel
Halloween finomságok

Imádják a gyerekek, amikor még az ételek is a bulihoz igazodnak! Mi lenne, ha boszorkányujjakat készítenél keksztésztából vagy a muffin tetejére pókhálót készítenél fekete és fehér cukormázból? De csinálhatsz akár színes zselét is és elrejthetsz benne színes gumicukrokat a kicsiknek. Undin hangzik? Naná, de hát épp ez a lényeg!
Ezek tényleg nagyon egyszerűen kivitelezhető receptek, a gyerekek viszont értékelni fogják az igyekezetet!

Halloween jelmezek

Van, aki szívesen megadja a módját ilyenkor a beöltözésnek, mintha csak farsang lenne, de bőven elég lehet akár pár mókás kiegészítő is! Ilyenkor még a felnőttek is szívesen készítenek maguknak vicces sminkeket, akár gyerek buliról, akár felnőtt buliról van szó!
Ezzel a foszforeszkálós sminkkészlettel például szuper ijesztő arcokat varázsolhatsz magadnak, de be lehet vetni a jó öreg vámpírfogat is, amihez ezzel a sminkszettel még vért is tudsz varázsolni a szád köré, hogy még félelmetesebbnek tűnj, ahogy a boszorkányujjakat kínálod a gyerekeknek!

Nyugisabb Halloweenra vágysz? Íme három szellemes társasjáték!

Ha békésebb Halloween bulit szeretnél, vegyetek vagy készítsetek pár halloween-i finomságot és kapjatok elő egy „szellemes” társast! Megmutatjuk a legnagyobb kedvenceinket:

Szellemkastély

Az igazi kastélyt idéző 3D-s Szellemkastély telis-tele van mechanikusan működésbe lépő csapdákkal, így nem könnyű mozogni az épületben, ráadásul ha a toronyban élő szellem elindítja a fémgolyót odafentről, sosem tudhatjuk milyen nehézséget gördít elénk. Talán működésbe hozza a baltát? Esetleg kilöki a festményt a helyéről, ami aztán fellök minket? Egy biztos, soha nem tudhatjuk, hogy ahova lépünk, az biztonságos lesz -e vagy sem!

Szellemvadász

Pisztollyal lövöldözni szellemekre Halloweenkor? Hát van ennél menőbb dolog ezen a napon??
A Szellemvadász társasjátékban pont ezt kell tenni, miközben Johnny, a Koponya a fejét minden irányba forgatva vetíti ki a falra és a mennyezetre a szellemeket. Brrrrr…
A játék célja, hogy a pisztollyal minél több szellemet találjunk el 90 másodperc alatt.

Gho… Gho… Ghosty

Irány a vidámpark és a szellemvasút! A Gho… Gho… Ghosty játékban a játékosok célja, hogy a legtöbb kocsiból álló szellemvasutat tudják összeállítani, hogy aztán majd a lehető legtöbb utast szállítsák el vele a száguldó szellemvasúton!

Mi a Játékszigetnél már készen állunk Halloween éjszakájára és össze is gyűjtöttünk nektek mindent egy fergeteges partihoz! Kattints ide és nézd meg a Halloween kínálatunkat!

Blog témájú írások

Társasjáték karácsonyra
Társasjáték karácsonyra? Mutatjuk a tippjeinket!

2021 november 26 3 perc olvasás

Cry Babies játékok
A Cry Babies babák tényleg tudnak sírni?

2021 november 24 2 perc olvasás

Adventi naptár élményekből
Mi kerüljön az adventi naptárba csoki helyett?

2021 november 22 3 perc olvasás