Hallottad, hogy Bing nyuszi Magyarországon járt?

2022 november 23 2 perc olvasás

Bing találkozó

Bizony ám, ha hiszed, ha nem, a világhírű nyuszi múlt hétvégén a budapesti, majd a pécsi Árkád bevásárló központba is ellátogatott a Játéksziget üzletbe és akár még fényképezkedni is lehetett vele!
Naná, hogy rengeteg gyerek elment élőben is megnézni Binget, hogy végre testközelben is találkozhassanak a kedvenc rajzfilmhősükkel, ráadásul egy csomó extra meglepetés is várt a kicsikre!

Bing népszerűsége még mindig az egekben van!

Bing, a piros kertésznadrágos fekete színű nyuszi, csak pár éve robbant be Magyarországra, a főszereplésével készült rajzfilm-sorozatot azonban az Egyesült Királyságban már 2014 óta vetítik a gyerekek nagy örömére.
A Bing és barátai YouTube csatornájának adatai szerint ma már hazánkban is ott van a legnépszerűbb rajzfilmek között, a 2 éven aluli gyerekek körében pedig nincs ma Bingnél népszerűbb mesekarakter. Nem csoda, hogy a gyerekek szó nélkül álltak sorba hétvégén a várva várt közös fotóért és ölelték meg végre Binget a valóságban is!

Bing nyuszi találkozó

Közös fotó a gyerekszoba falára az igazi Bing nyuszival!

A bölcsödés és az óvodás gyerekek számára az egyik legizgalmasabb dolog, ha élőben találkozhatnak a kedvenc mesekarakterükkel, hiszen az ő kis világukban ezek tényleg igazi, valós lények. Ezt pedig mi sem támaszthatja jobban alá annál, ha élőben meg lehet tapogatni a kedvencüket, kezet lehet vele fogni vagy akár mellé lehet bújni egy közös fotó erejéig.
Ezért is hívtuk el Binget a Játéksziget üzleteibe hétvégén és találtuk ki azt, hogy egyből a gyerekek kezébe adjuk a helyszínen készült közös fotókat. Ahogy a képen is látjátok, ezt egy „varázslatos fotómasina“ segítségével tudtuk megtenni, ami a fotózás után azonnal ki is nyomtatta a Binggel közös képeket.

Bing esemény

Gondolhatjátok, hogy nem győztek ámulatba esni a kicsik, hiszen épp elég varázslat, hogy ott áll előttük maga Bing, hát még az, hogy erről készül egy fotó, amit a fotózás pillanata után nyomban a kezükben foghatnak! Nekünk is hatalmas boldogság volt látni a gyerekek örömét, arra pedig nagyon szívmelengető gondolni, hogy a különleges fotó még sokszor mosolyt csal majd az arcukra, ahányszor csak rápillantanak vagy büszkén megmutatják a barátaiknak vagy a nagyszüleiknek!

Különleges bűvészműsor is várta a kicsiket a Bing-találkozón!

Az volt a tervünk, hogy ha már lúd, legyen kövér, szervezzünk egy szuper emlékezetes napot a kicsiknek, ezért elhívtuk a különleges Bing bulira Habók János bűvészt is, aki fantasztikus trükkökkel nyűgözte le a kicsiket! Extra gyorsan repültek így a fotóra várakozás percei a kicsik számára, abban pedig egészen biztosak vagyunk, hogy egy ilyen izgalmakkal teli nap után minden kisgyerek boldog elégedettséggel feküdt le ebéd után aludni!


Blog témájú írások

Curlimals díjak
A Curlimals plüssök egy pillanat alatt meghódították a világot!

2022 november 28 2 perc olvasás

Fürdőbomba gyerekeknek
A Baff Bombz fürdőbomba valódi vízi showt csinál a fürdőkádban!

2022 november 25 3 perc olvasás

Carotina játékok
Ismered a Carotina fejlesztő játékokat?

2022 november 18 3 perc olvasás