Ha ezeket az állatos Schleich készleteket meglátod, azonnal újra gyerek akarsz lenni!

2019 július 16 2 perc olvasás

Schleich-lovarda

Biztosan találkoztál már a Schleich állatfigurákkal a játékboltokban! Tudod, azokról a gyönyörűen kidolgozott és nagyon élethű állatkákról van szó! Tipikusan az a játék, ami láttán minden szülő felsóhajt, hogy bárcsak lett volna ilyen már az ő gyerekkorában is! Tudtad, hogy az állatfigurák mellett fantasztikusan kidolgozott készleteket és adventi naptárakat is gyárt a Schleich?

A Schleich márka története - Gondoltad volna, hogy már majdnem 90 éve készítenek játékfigurákat?


Az 1935-ben alapított német Schleich márka a rendkívül élethű állatfiguráiról ismert. A figuráik kézzel festettek és a legnagyobb gondossággal készülnek kiváló minőségű anyagokból. Fő céljuk, hogy a gyerekek megismerjék az állatokat és a valódi környezetüket, ezért hat nagy termékcsoportot alakítottak ki. A vadállatok, a farmállatok, a lovak és a dinók világát, valamint két képzeletbeli világot: a sárkányok és lovagok lakta Eldradort, és a tündérek és unikornisok uralta varázslatos Bayala világot. Emellett pedig olyan mozi- és rajzfilmsztárok, valamint mesehősök kicsinyített mását is elkészítették már, mint Pókember, Batman vagy Snoopy.

Miért szeretik annyira a gyerekek és a szülők a Schleich figurákat?


Ha egy gyerek a játékboltban megpillantja a Scheich polcán az állatfigurákat, akkor jó ideig nehéz lesz onnan továbbindulni vele. Minden kisgyereket rabul ejtenek ugyanis az apró állatok és figurák, mert annyira jellegzetes és élethű az ábrázolásuk! Egészen elképesztő, hogy minden egyes kiskutya, cica vagy ló más és más, így nem csoda, ha úgy érzik a gyerekek, hogy egyenként végig kell nézni őket. A szülők pedig a kiváló minőségük miatt vásárolják meg szívesen a Schleich játékokat, hiszen látható a kialakításukon, hogy biztos nem fog egy lónak se letörni a feje vagy a patája, így bármeddig lehet vele játszani.

A Schleich figurák 3 éves kortól ajánlottak, hiszen a kicsi számára is teljesen biztonságosak, a többrészes készletek azonban inkább csak 5 éves kor felett, hiszen ezekben több apró játék és kiegészítő is található.

Szerepjátékozás Schleich játékokkal - a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően bármit el lehet játszani!


Ha eddig esetleg csak a Schleich figurákat ismerted volna, akkor itt az ideje megismerned a készleteket és az adventi naptárakat is! Azok láttán ugyanis garantáltan vissza akarsz majd repülni a saját gyerekkorodba!

A gyönyörűen kidolgozott Schleich lovarda például 5 éves kortól használható, de egészen biztos, hogy még egy kisiskolás is szívesen eljátszik vele, annyi játékra ad lehetőséget ez a készlet! Az élethű lóistálló számos szórakoztató funkciót kínál, és végtelen szórakozást nyújt a kicsiknek! Hét aranyos állat, két ló, Paul és Laura gazdálkodók és a rengeteg egyéb tartozék segítségével nagyon könnyű reprodukálni a gazdaság mindennapi munkáját. Ennek a Schleich készletnek talán a legizgalmasabb része  a csúszda és az emelő, amelyek az új takarmány szállítását segítik, hogy minél könnyebben a talicskába kerülhessen a takarmány az istálló felső szintjéről.

Na és melyik gyerek ne álmodozna egy valódi lovas bemutatóról? A nagy lovasbemutató készlet tökéletesen beteljesíti ezt az álmot, hiszen tényleg minden van benne, amire egy lovas bemutatóhoz szükség van! Gyönyörűek benne a lovak és a legapróbb részletekig minden megszólalásig olyan benne, mintha egy igazi bemutatón lennénk! A lóápoló eszközöktől a győzteseknek járó kupáig, minden benne van ebben a Schleich készletben, ami egy izgalmas szerepjátékhoz kell!

Schleich-állatok


Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás