nyar
Ha ezeket az állatos Schleich készleteket meglátod, azonnal újra gyerek akarsz lenni!

Ha ezeket az állatos Schleich készleteket meglátod, azonnal újra gyerek akarsz lenni!

Biztosan találkoztál már a Schleich állatfigurákkal a játékboltokban! Tudod, azokról a gyönyörűen kidolgozott és nagyon élethű állatkákról van szó! Tipikusan az a játék, ami láttán minden szülő felsóhajt, hogy bárcsak lett volna ilyen már az ő gyerekkorában is! Tudtad, hogy az állatfigurák mellett fantasztikusan kidolgozott készleteket és adventi naptárakat is gyárt a Schleich?

A Schleich márka története


Az 1935-ben alapított német Schleich márka a rendkívül élethű állatfiguráiról ismert. A figuráik kézzel festettek és a legnagyobb gondossággal készülnek kiváló minőségű anyagokból. Fő céljuk, hogy a gyerekek megismerjék az állatokat és a valódi környezetüket, ezért hat nagy termékcsoportot alakítottak ki. A vadállatok, a farmállatok, a lovak és a dinók világát, valamint két képzeletbeli világot: a sárkányok és lovagok lakta Eldradort, és a tündérek és unikornisok uralta varázslatos Bayala világot. Emellett pedig olyan mozi- és rajzfilmsztárok kicsinyített mását is elkészítették már, mint Pókember, Batman vagy Snoopy.

Miért szeretik annyira a gyerekek és a szülők a Schleich játékokat?


Ha egy gyerek a játékboltban megpillantja a Scheich polcán az állatfigurákat, akkor jó ideig nehéz lesz onnan továbbindulni vele. Minden kisgyereket rabul ejtenek ugyanis az apró állatok és figurák, mert annyira jellegzetes és élethű az ábrázolásuk! Egészen elképesztő, hogy minden egyes kiskutya, cica vagy ló más és más, így nem csoda, ha úgy érzik a gyerekek, hogy egyenként végig kell nézni őket. A szülők pedig a kiváló minőségük miatt vásárolják meg szívesen a Schleich játékokat, hiszen látható a kialakításukon, hogy biztos nem fog egy Scheich lónak se letörni a feje vagy a patája, így bármeddig lehet vele játszani.

Szerepjátékozás a Schleich készletekkel


Ha eddig esetleg csak a Schleich állatokat ismerted volna, akkor itt az ideje megismerned a készleteket és az adventi naptárakat is! Azok láttán ugyanis garantáltan vissza akarsz majd repülni a saját gyerekkorodba!

A gyönyörűen kidolgozott Schleich lovarda például már 3 éves kortól használható, de egészen biztos, hogy még egy kisiskolás is szívesen eljátszik vele, annyi játékra ad lehetőséget a lovas készlet! Mindenki kedve szerint építheti fel az istállót, akár még a teteje is eltávolítható, így nyitott épület is válhat belőle. A lovakon kívül tartoznak még hozzá mozgatható ajtók, tetőablakok, állványok, vályúk, nyeregtartók és virágládák is, szóval rengeteg szerepjátékot ki tudnak találni ezzel a készlettel a kis lórajongók.

És melyik gyerek ne álmodozna egy valódi lombházról? A Schleich lombház valamelyest beteljesíti ezt az álmot, hiszen tényleg úgy néz ki, mint egy szuper saját játszótér a kertben! A lombházból akár csúszdával is le lehet jönni, de tartozik hozzá hinta, felvonó, madáretető és még egy csillagvizsgáló is, hogy csak a legizgalmasabbakat említsük!

Schleich-állatok