Gyermekrajzpályázat a Vizes Világbajnokságról

2017 április 25 3 perc olvasás

Gyermekrajzpályázat a Vizes Világbajnokságról

Ti is várjátok már a Vizes Világbajnokságot, hogy együtt szurkolhassatok kedvenc sportolóitoknak? Most nemcsak lelkesedéssel készülhettek e remek alkalomra, hanem valami nagyobbal is! Készítsetek rajzokat a magyar csapatot biztató közös szurkolásról a Játéksziget kabala delfinjével, Delfivel! Nemcsak értékes nyári ajándékokat nyerhettek, de akár a Ti rajzaitok is szerepelhetnek a Játéksziget üzletek papírtáskáin, plakátjain.

Több ezer vásárló viheti haza gyermeked rajzával díszített táskákban a játékokat!

 

Mindig nagy büszkeség az óvoda vagy az iskola falán viszontlátni gyermekünk rajzait. Még nagyobb az öröm, ha az alkotást többen is megtekinthetik egy kiállításon. Az meg aztán pláne jó érzés, ha a rajz „lemászik a papírlapról”, és egy a gyermek kedvenc játékboltjának plakátjait és papírzacskóit díszíti tovább. Már pedig ez könnyen megtörténhet, ha 2017. április 20-ig jelentkeztek a Játéksziget rajzpályázatára. A dicsőségen kívül pedig értékes ajándékokat is nyerhet a győztes 50 ezer forint értékben. Ezért kedves Szülők, Óvodavezetők, Óvónők, Edzők, Osztályfőnökök, biztassátok a gyerekeket a közös játékra, szurkolásra és pályázásra!

 

Pályázati felhívás

Játéksziget Delfin és a 17. FINA Világbajnokság kapcsán

 

Téma: a Vizes Világbajnokságon részt vevő sportolók biztatásáról, közös szurkolásról szóló rajzok elkészítése a Játéksziget kabala delfinjének megszemélyesítésével.

 

Beküldési határidő: 2017. április 28.

 

Cím: nemkispalyas@gmail.com

Nevezési díj:Nincs

Pályázó köre: óvódás és általános iskolás gyermekek, csoportok, osztályok

 

Két kategóriában hirdetünk versenyt:

 

1. kategória: csapatban készült rajzok (óvodák, óvodai csoportok jelentkezhetnek)

2. kategória: egyéni pályázatok

Facebook: www.facebook.com/jateksziget.jatekboltok

 

Háttértörténet

 

A Játéksziget kabala állata egy varázslatos kisdelfin, aki különleges emberi tulajdonságokkal is rendelkezik, tud beszélni, járni a szárazföldön és persze nagyon szeret a gyerekekkel játszani. Az ő neve Delfi.

Delfi nagyon szereti a sportokat, a nyarat és természetesen a vizet. Ezért már nagyon várja a magyarországi vizes világbajnokságot, hogy együtt szurkolhasson a gyerekekkel a versenyzőknek, sőt szívesen részt is vesz egy-egy versenyszámban a magyar csapatban.

De a mi kis delfinünk nagyon nem szeret egyedül szurkolni, ezért a Ti feladatotok, hogy elképzeljétek és megrajzoljátok, hogy szurkolnátok közösen a magyar csapatnak együtt Delfivel, a Játéksziget kis delfinjével.

A feladatban kimondottan figyeljetek arra, hogy Delfit miként személyesítitek meg, hogyan rajzoljátok/festitek meg, mert a legjobbnak ítélt delfin rajzok (vagy akár az egész rajz) rákerül majd a Játéksziget boltokban használt táskákra.

 

Milyen rajzokat készítsetek? (Kötelező elemek)

 

Küldjetek rajzokat, amelyen együtt szurkoltok vagy éppen együtt játszotok, sportoltok a Delfivel, vagy rajzoljátok meg, ahogyan valamelyik versenyszámban Delfi a magyar csapatban (Vízilabda, úszás váltó verseny, toronyugrás) versenyez.

Delfi megrajzolása és a vizes világbajnokság kapcsolata kötelező elemek, minden rajzon szerepelniük kell.

Minden rajznak címet kell adni és maximum 300 karakterben le kell írni a történetet, hogy mit és kiket látunk a képen.

 

Hogyan küldhetitek be a rajzokat?

 

1. A rajzokat fotózzátok le vagy szkenneljétek be és küldjétek el a megadott e-mail címre.

 

2. A Játéksziget 3 tagú zsűrije által kiválasztott pályaművek kerülnek majd be a döntőbe, mindkét kategóriában (egyéni és csapat).

 

3. A döntőbe kerülő rajzokra a Játéksziget Facebook oldalán lehet majd szavazni mindkét kategóriában külön-külön. www.facebook.com/jateksziget.jatekboltok

 

4. A legtöbb szavazatot gyűjtő pályamű kerülhet majd fel a Játéksziget üzletek papírtáskáira! A győztes pedig további értékes ajándékokat is nyer.

 

5. Az e-mailben írjátok meg neveteket, életkorokat, telefonszámot, címet és e-mail elérhetőséget és azt is, hogy melyik iskolába, óvodába jártok (város és intézmény név)

 

Engedd el a fantáziád, rajzolj, küldd be az alkotásod, hogy minden vásárló a te rajzoddal díszített papírtáskában vigye haza a játékokat!


Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás