Gyermekotthonból érkezett gyerekeket láttunk vendégül a Játékszigetnél

Gyermekotthonból érkezett gyerekeket láttunk vendégül a Játékszigetnél

Vasárnap délután a Bolyai Gyermekotthoni Központ hét kis lakója érkezett vendégségbe az Árkádban található Játéksziget üzletünkbe. Az UNICEF-fel közösen eredetileg gyereknapra tervezett program a járvány miatt ugyan picit eltolódott, ám annál nagyobb volt most az öröm a gyerekek és a többi résztvevő részéről!
Gyereknap Játéksziget

 

Élménykavalkád : csillámtetoválás, varázslat és lufihajtogatás !

Az eseményen részt vett Lilu, aki ezúttal is nagy örömmel mondott igent a felkérésünkre. A gyerekek Liluval közösen járták be az üzletet és persze nem győzték együtt kipróbálni a sok-sok játékot!
Az uzsonna elfogyasztása után következett a csillámtetoválás, így a gyerekek vagányabbnál vagányabb Glitza tetoválásokkal borítva várhatták Varázs Tamás, a bűvész műsorát. Hol lélegzet-visszafojtva, hol pedig hatalmas nevetés közepette nézték végig a kicsik a műsort és persze nagyon élvezték, hogy ők is részesei lehettek az izgalmas produkcióknak!
A műsor végeztével Varázs Tamás mindenkinek meghajtogatta lufiból a kívánságát, így a gyerekek az élmények mellett óriás lufiszívekkel és lufikardokkal térhettek vissza a nap végén kísérőikkel az otthonba.

Varázs Tamás

 

Hazaindulás előtt minden kisgyerek kapott egy Játéksziget ajándékcsomagot. Hatalmas öröm volt látni a gyerekek csillogó szemét, ahogyan a délután folyamán belefeledkeztek a játékba, élvezettel vettek részt a programokon és ahogyan izgatottan bontogatták az ajándékokat!

 

UNICEF Játéksziget

 

A Játéksziget évek óta támogatja az UNICEF munkáját

Büszkék vagyunk rá és nagyon örülünk neki, hogy mi is támogathatjuk az UNICEF-et a gyerekek jogaiért világszerte folytatott küzdelmében! Köszönjük, ha Te is csatlakozol hozzánk!

Tudtad, hogy ha az UNICEF matricával ellátott kollekciónkból vásárolsz a Játéksziget üzletekben vagy a www.jateksziget.hu webáruházban, rendelésed árából az UNICEF Magyarország is részesül?

Hozd be valamelyik üzletünkbe megunt, de még jó állapotban lévő játékaidat és mi az UNICEF Magyarország segítségével eljuttatjuk azoknak a gyerekeknek, akiknek ezzel hatalmas örömet fogsz okozni. Ráadásul megajándékozunk egy 500 forintos levásárolható kuponnal is cserébe!