Guinness Rekordok családi társasjáték – Te meg tudod csinálni?

2019 október 17 2 perc olvasás

Guinness-Világrekordok-társasjáték

Te hány kanalat tudsz egyszerre egyensúlyozni az arcodon? Hány zoknit tudsz egyszerre felhúzni a lábadra? Na és milyen gyorsan tudsz felépíteni egy három emeletes kártyavárat? Ilyen és ehhez hasonló kihívások és számos rekordokhoz kapcsolódó kvízkérdés vár rád a Guinness Világrekordok hivatalos társasjátékában!

Ügyességre és tudásra is szükség van a Guinness Rekordok társasjátékhoz

A Guinness Világrekordok hivatalos társasjátéka egyszerre teszi próbára az ügyességedet és a tudásodat! Nem elég ugyanis megtippelni a világrekordokhoz kapcsolódó kérdésekre a választ, neked is meg kell küzdened néhány kihívással!
A játék nagyban különbözik a hagyományos társasjátékoktól, hiszen jó része a táblán kívül zajlik, nagy-nagy nevetés közepette! Összesen 150 darab kvízkártya található a játékban 600 kérdéssel és 20 kihívás kártya, amelyek mindegyike egy vicces és izgalmas feladatot rejt! Döntsd meg Te a házi rekordot!

Tökéletes társasjáték az egész családnak

A Guinness Rekordok társasjáték 8 éves kor felett ajánlott, az ennél fiatalabbak ugyanis valószínűleg nem fognak tudni mindenre válaszolni és lehet olyan kihívás, amivel esetleg meggyűlhet a bajuk. Ettől függetlenül azonban biztosan ők is sokat nevetnek majd játék közben, hiszen itt kevésbé a győzelmen van a hangsúly.
Ketten is lehet játszani a társasjátékkal, de akár öt játékos is játszhat egyszerre. Igazi családi társasjáték sok nevetéssel, de felnőtt baráti társasjátékozáshoz is jó választás, hiszen a Guinness Világrekordok nagyon sokféle témát ölelnek fel.

Mit tartalmaz a társasjáték?

A játéktáblán, a kártyákon és a bábukon kívül egy pingponglabda is található a játék dobozában, a kihívásokhoz azonban szükség lesz még néhány olyan tárgyra, amely minden háztartásban megtalálható. Például jó néhány pár zoknira, egy tucat kanálra, pénzérmékre, stopperórára, tehát semmi olyan különleges eszközre nem lesz szükségetek, ami ne lenne otthon. Ha azonban mégis, akkor egyszerűen húzzatok egy másik kihívás kártyát, amihez mindenetek megvan!


Kattints ide és ismerd meg családi társasjátékainkat!


Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás