10 000 Ft felett INGYEN SZÁLLÍTJUK csomagodat minden Posta Pontra nov. 1-30. között!

Fun Lockets - rejtélyes ékszerdoboz tele meglepetéssel

2020 november 19 2 perc olvasás

Fun Lockets Ékszerdoboz

Képzelj magad elé egy többrekeszes ékszerdobozt, amiben tüneményes kiegészítők és ékszerek lapulnak, azonban csak egy kulcs van hozzá! A fiókokat és ajtókat nyitogatva kerülnek elő a további kulcsok, így szépen lassan bújnak csak elő a meglepetések a dobozkából.
Ha minden kulcs megvan, meglesz az összes ajándék is, amiket aztán fel lehet függeszteni az ékszeresdobozban található nyakláncra vagy karkötőre.
Olvass tovább és megmutatjuk, hogy milyen Fun Lockets készletek és játékok léteznek!

Mi az a Fun Lockets?

A játék neve, azaz a Fun Lockets tökéletesen tükrözi magát a játékot, hiszen mókában és zárak nyitogatásában is lesz része a doboz tulajdonosának! Manapság nagyon népszerűek – különösen a lányok között – az úgynevezett „meglepetés játékok”, mint amilyen például a L.O.L. Surprise, a Pikme Pops vagy a Bananas. Ezeknél ugyanis soha sem lehet tudni, hogy pontosan milyen kiegészítőket rejtenek a játékok, mindig csak a kicsomagolás során derül ki, hogy ki milyen apróságokkal gazdagodott.
A Fun Lockets ékszerdobozkák pedig még ezen is csavarnak egyet és extra izgalmat visznek a bontogatásba a kulcsok és a zárak megkeresésével, hiszen így már a kibontogatás folyamata is része az izgalmas játéknak!

Hányféle Fun Lockets ékszerdoboz létezik?

Magyarországon jelenleg háromféle Fun Lockets dobozka kapható: az Alapszett, a Titkos kastély és a Titkos kincsvadászat. Mindegyik készlet ugyanazon az elven működik, különbség igazából csak a dobozokban található charmok mennyiségében van.
Az Alapszett 18 meglepetést és 9 rekeszt rejt, a Titkos kastélyban 20 meglepetés van a 10 rekeszben, míg a Titkos Kincsvadászatban 32 meglepetés van 18 rejtekhelyen!
Fun Lockets játékok
A Fun Lockets gyűrű akár külön is megvásárolható!

Remek kiegészítő ajándék lehet szülinapra vagy akár az adventi naptárba is betehető egy Fun Lockets gyűrű! Ezekben a különleges gyűrűkben van egy titkos rejtekhely, ahol megbújik egy felfüggeszthető charm, akárcsak az ékszeresdobozokban! Mindegyik gyűrűhöz tartozik egy kulcs, aminek a segítségével ki lehet nyitni a gyűrű belesejét.
Természetesen az összes Fun Lockets játék kompatibilis egymással, így bátran lehet keverni is akár egymással a charmokkal, na és ki tudja, lehet, hogy az egyik kulcs még a tesók Fun Lockets dobozát is ki tudja nyitni...!

Hány éves kortól ajánlott a Fun Lockets?

Bár az ékszerdoboz maga nem olyan kisméretű, a benne található kulcsok és apró ékszerek azonban igencsak kicsik, így a Fun Lockets játékok inkább csak 5 éves kor felett ajánlottak.

Blog témájú írások

Adventi naptár élményekből
Csoki helyett élmények is kerülhetnek az adventi naptárba!

2020 november 27 2 perc olvasás

Barbie Color Reveal
A meglepetés Barbie baba a legújabb őrület!

2020 november 24 2 perc olvasás

Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért
Játéksziget és UNICEF közösen a gyermekekért

2020 november 20 2 perc olvasás