nyar
Ezért imádják a gyerekek a Sylvanian Families játékokat!

Ezért imádják a gyerekek a Sylvanian Families játékokat!

A Sylvanian Families figuráknak az anyukák általában ugyanúgy nem tudnak ellenállni, ahogy a gyerekek. Vagy azért, mert ők is annyira vágytak rájuk gyerekkorukban, vagy még élénken él bennük, hogy ők is mennyire szerettek játszani velük! Tudod egyébként, hogy mire utal a család nevében rejlő „Sylvanian” szó? Máris eláruljuk!

A Sylvanian Families története


A Sylvanian Families játékok története 1985-ig nyúlik vissza, ekkor született meg ugyanis az első állatcsalád Japánban. Nagyon gyorsan meghódították Angliát, majd szép lassan az egész világot, így mostanra már 100 milliónál is több Sylvanian család talált gazdára a világban! Japánban már létezik Sylvanian étteremlánc is, ahol minden a kis figurákról szól, még a tányérokról is ők köszönnek vissza!

A „Sylvan” szó egyébként az állatfigurák élőhelyére utal a nevükben, hiszen mindannyian az erdőben élnek. A Sylvanian márka egyébként ezt a három dolgot tartja a legfontosabbnak: természet, szeretet, család. Nem csoda, hogy az anyukák olyan könnyen tudnak azonosulni a márkával, hiszen a Sylvanian világon kívül is ugyanezek a legfontosabb dolgok!

A Sylvanian család tagjai


A gyerekek imádják bújni a játékok dobozában rejlő kis Sylvanian Families katalógust, így kenik-vágják, hogy ki kicsoda a családban, a szülőknek azonban bizonyára elkél egy kis segítség a Sylvanian családfával! Gondoltad volna, hogy például nem csak egy fajta cica család létezik?

Akkor soroljuk is a legfőbb állatcsaládokat: nyuszi család, selyem cica család, szürke cica család, süni család, erdei mókus család, kutya család, egér család, bárány család, mackó család és koala család. A család azonban folyamatosan népesedik, így ma már létezik például labrador, kenguru, hód és jegesmedve család is!

Persze nem csak komplett Sylvanian családokat lehet vásárolni, hanem külön-külön is kaphatóak az állatok kis készletekben. Az iker állatbabáktól kezdve a hegedűművész nyusziig minden megtalálható a készletek között, érdemes alaposan végigböngészni a kínálatot!

Sylvanian-Families-állatok


Szerepjátékozás a Sylvanian Families játékokkal


Az aranyos kis állatfigurákon kívül komplett házikó is létezik az állatkák számára, illetve egész kis világot lehet nekik felépíteni, hiszen árulnak hozzájuk kórházat, családi autót, fagyizót stb.! A Sylvanian Families márka nagy előnye egyébként a szülők számára, hogy akár egészen olcsón is lehet kiegészítőket vásárolni a figurákhoz, így nem okoz gondot a gyűjtemény bővítése.

Minél több kiegészítője van a Sylvanian állatoknak, annál jobban lehet velük szerepjátékozni! A Sylvanian játékokkal a gyerekek hétköznapi, valós helyzetekben tudják kipróbálni magukat különböző családi szerepekben vagy foglalkozásokban. A gyerekek megalkothatják a saját történeteiket, közben pedig észrevétlenül fejlődnek társas készségeik és az érzelmi intelligenciájuk.