nyar
Elronthatatlan otthoni csillámtetkó bőrre vagy akár tárgyakra is!

Elronthatatlan otthoni csillámtetkó bőrre vagy akár tárgyakra is!

Ma már minden adott ahhoz, hogy akár otthon is szuper menő csillámtetkókat készíts magadnak! Teheted a bőrödre, a körmödre, de akár még a használati tárgyaidra is. Ne zavarjon meg, hogy egy játékbolt kínálatában találod meg a Glitza szetteket, felnőttek is bátran használhatják tálak, kaspók, képek stb. díszítésére!

Hogyan működnek a Glitza csillámtetoválás készletek?


A Glitza csillámtetoválás készleteket úgy alkották meg, hogy mindenki megtalálja köztük a kedvére valót, ráadásul bőrre és kemény felületre is lehet velük csillámtetkót készíteni. Az elkészült tetoválások vízállóak, azonban gyengéd szappanos dörzsöléssel és némi meleg vízzel könnyedén el is tudod távolítani őket. Mindegyik Glitza tetoválás bőrbarát, így gyerekek is nyugodtan használhatják a bőrükön.

Hányféle Glitza készlet létezik?


A sok-sok kisebb készlet mellett a Glitza számos különböző tematikus készletet is gyárt. A Glitza Home készleteket kifejezetten az otthonok díszítésére alkották meg, melyek segítségével tengerparti, vintage vagy épp bohém stílusúvá varázsolhatod az otthonodat. Ezeket a tetoválásokat gyorsan és könnyedén használhatod kerámián, szöveten vagy bármilyen üveg, fém, papír és műanyag felületen is.

A Glitza Party készleteket a szülinapos lányoknak, illetve fiúknak találták ki, hogy a buli legapróbb részlete is csillámosan ragyogjon! Alkossatok mintákat a meghívókra, a poharakra és a tányérokra, na és persze az ünnepeltre és a vendégekre is!
A Glitza Fashion készletekkel pedig nagyon divatos csillámtetkó karkötőket készíthetsz magadnak különböző tematikák szerint, de ugyanabban a stílusban akár a táskádat vagy a pénztárcádat is kidíszítheted.

glitza-csillámtetkó


Hány darab csillámtetoválást lehet készíteni egy Glitza készlettel?


Minden készlet több tucat sablont és több tégely csillámport rejt, így nagyon sok csillámtetkót lehet gyártani vele, de ha esetleg kifogynátok a csillámporból, akkor sincs baj, mert tudtok vásárolni hozzá utántöltő készletet!
Ha szeretnél valami kis extrával feldobni egy gyerekzsúrt vagy kerti partit, újíts be egy új készletet és lepjétek meg a gyerekeket néhány menő tetkóval. A nagyobbak már akár egymásnak is elkészíthetik a tetoválásokat vagy nekik akár vásárolhatsz is néhány egyszerű kis dobozkát, amit feldíszíthetnek csillámtetoválással és haza is vihetik magukkal ékszerdobozkának!