Egy robot, ami együtt nő a gyerekekkel!

2021 október 08 2 perc olvasás

Tanuló robotpajti

Hihetetlennek tűnik? Pedig így van, ahogy a címben is látod: ezt a robotot úgy alkotta meg a Fisher-Price, hogy akár egy féléves és egy ötéves kisgyerek is tud játszani vele, ugyanis ahogy nő, úgy tudja egyre több funkcióját használni a Tanuló robotpajtinak!
Olvass tovább és elmeséljük, hogy hogyan is tud ennyi mindent ez a Robotpajti, méghozzá úgy, hogy közben mégsem árasztja el ezernyi ingerrel a kicsiket!

Mitől 4 az 1-ben játék ez a Fisher-Price bébirobot?

Bár a játék első ránézésre „csak” egy színes és vidám robotnak tűnik, valójában azonban három részre lehet szétszedni és mindegyik része külön játékként funkcionál. Bármilyen életkorban használható bármelyik része külön-külön is a Tanuló robotpajtinak, illetve a robot egésze is mindig másként működik, attól függően, hogy épp mennyi idős kisgyerek játszik vele.
Merthogy három különböző fokozatra lehet állítani a Robotpajtit: 6 hónapos kortól, 1 éves kortól és másfél éves kortól, így a dalok, a versikék és a különböző feladatok mindig a gyerekek tudásszintjéhez igazodnak. Tehát ugyanannak a gombnak a megnyomása mást jelent, ha egy féléves játszik vele, mintha ugyanazt a gombot egy hároméves nyomta volna meg, hiszen mindenkihez az életkorának megfelelően szól a Robotpajti.
Fishar-Price robot
Miket lehet játszani a Tanuló robotpajtival?

120 különböző hangkiadásra képes a robot, tehát hihetetlenül sok dalocskát és mondókát ismer, de lehet vele gyakorolni például a színeket és a számokat is. A robot természetesen magyarul kommunikál, de át lehet állítani akár angol, szlovák, cseh vagy lengyel nyelvre is.
A felhőtlen szórakozásról persze a hangok mellett még sok minden egyéb is gondoskodik, például a színes fények és a temérdek interaktív játéklehetőség. Lehet tekergetni, nyomkodni, rázogatni, ügyességi feladatokat megoldani és így tovább, aminek köszönhetően nagyon aktívan bevonódnak a kicsik a játékba, miközben észrevétlenül ügyesednek az ujjacskáik, megismerik a különböző formákat, a színeket, a számokat stb.

A képeken talán nem látod, azonban jó tudni, hogy a Tanuló robotpajti egy kifejezetten nagyméretű játék, hiszen 40 cm magas és majdnem ugyanilyen széles. Ez azért fontos, mert különböző irányú mozgásokra is képes, amihez bizony szüksége lesz némi helyre maga körül, hogy ne ütközzön bele lehetőleg semmibe.

Ismered a Fisher-Price márkát?

Mint oly sok bébijátékot, a Tanuló robotpajtit is Fisher-Price kínálatában találjuk meg. Tudtad, hogy a Mattel legismertebb és legkedveltebb márkája már elmúlt kilencven éves?
Nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb márka a kisgyerekes szülők körében, hiszen a babák és a szülők igényeit is maximálisan figyelembe veszik, akár a biztonságról, akár a szórakozásról van szó.
Ma már egyébként újszülöttkortól egészen 5 éves korig kínál játékokat a Fisher-Price, így mindig érdemes átböngészni a kínálatukat, ha valakinek ajándékot keresel! Bátran rábízhatod magad a játékok dobozán látható életkori ajánlásokra is, ha esetleg bizonytalan vagy az ajándékválasztás során, mert nagyon jól határolják be a termékekhez ajánlott életkorokat.

Kiváló választás ez a Fisher-Price robot akár babaváró ajándéknak vagy a legelső születésnapra is, hiszen éveken keresztül tud majd játszani vele egy kisbaba!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás