Egy jó társasjáték most hatalmas kincs!

2020 március 24 2 perc olvasás

Guinness rekordok

A társasjátékok most a szülők legnagyobb barátai. Játszhatnak együtt a gyerekek, amíg mi dolgozunk vagy főzünk, de lehet ez a közös esti családi program is akár.
Most, hogy végre nem rohangálunk különórákra, van idő leülni együtt játszani, ami hatalmas élmény az egész családnak. Mutatunk pár társasjátékot, ha szeretnétek felfrissíteni az otthoni készleteket!

Házhoz megy a szabadulószoba

Imádjátok a szabadulószobákat? Akkor az Escape Room társasjáték éppen nektek való, hiszen az igazi szabadulószobás játékokról mintázták!
Az Escape Room társasjátékok között van olyan, amelyben egy szabadulószoba van és olyan is, amely négy különböző játékot tartalmaz. A játékok többségét inkább 14 éven felülieknek javasolnánk, a Jumanji készlettel azonban 10 éves kor felett már bárki tud játszani a családból. Ne aggódj, ha esetleg elakadnátok játék közben, itt is lehet segítséget kérni, akár csak egy igazi szabadulószobában, a tippkártyák ugyanis segítenek a továbbjutásban.
Némelyik Escape Room játékhoz minimum három játékosra van szükség, ezt érdemes ellenőrizni vásárlás előtt.
Szabadulószóba társasjáték
Családi kvízjáték

A MindenTuDorka Kvízkártyák az egész családot szórakoztatják és biztos, hogy mindenki tanul is majd valami újat, hiszen minden kvízkártyán vannak könnyebb és nehezebb kérdések is!
Tudod például, hogy melyik ország ajándékozta a Szabadság-szobrot az Egyesült Államoknak? Egyáltalán melyik város kikötőjében található? És azt, hogy az első 16 évben mire használták? Látod, még talán Te sem tudod mindegyik kérdésre a választ!
A MindenTuDorka kártyák között vannak feleletválasztós kérdések és igaz-hamis állítások is. Nagyon sokféle témában kaphatóak a MindenTuDorka kártyák: háziállatok, az emberi test, világ csodái, a világ országai stb.
5-6 éves kortól (témától függően) bátran játszhat a MindenTuDorka kártyákkal akár az egész család!

Társasjáték kamaszoknak és akár felnőtteknek

Persze ne feledkezzünk meg a kamaszokról és a felnőttekről sem! Miért ne játszhatnátok akár Ti is egy izgalmas társasjátékkal, amikor lefeküdtek este a gyerekek?
Ismered például a Honfoglaló társasjátékot? Nagyon változatosak a témakörök és a kérdések, ráadásul nem elég tudni a jó választ, közben ügyesen kell helyezkedni a játéktáblán is ahhoz, hogy minden területet meg tudj hódítani! Akár hosszú órákon át is eltarthat egy Honfoglaló parti, de ne aggódj, mert számos különböző játékváltozatból lehet választani, attól függően, hogy mennyi időtök van vagy mennyire akarjátok nehezíteni a játékot.
A Guinness Világrekordok társasjátékot ismered? Ez az új játék egyszerre teszi próbára az ügyességedet és a tudásodat. Nem elég ugyanis megtippelni a világrekordokhoz kapcsolódó kérdésekre a választ, neked is meg kell ám küzdened néhány kihívással. 150 darab kvízkártya van a játékban (összesen 600 kérdéssel), valamint 20 kihívás kártya, amelyek mindegyike egy vicces és izgalmas feladatot rejt.

Blog témájú írások

Újrahasznosított játékok
Geomag építőjátékok 100% újrahasznosított műanyagból

2020 szeptember 28 2 perc olvasás

Kreatív játék lányoknak
Kreatív LOL Surprise játékok lányoknak

2020 szeptember 24 2 perc olvasás

Bing nyuszi játék
Íme a legjobb Bing és barátai játékok!

2020 szeptember 24 2 perc olvasás