nyar
Családi társasjátékozás – a legjobb buli

Családi társasjátékozás – a legjobb buli

Beköszöntött az esős őszi idő, ami egyben azt is jelenti, hogy jöhetnek az otthoni maratoni társasozások! Te is emlékszel még a gyerekkorodból, hogy milyen szuper is volt akár órákon át elmerülni egy társasjátékban a családdal? Mutatunk pár olyan társast, amely nem csak remek móka, de közben tanulni is lehet belőle!

Milyen az ideális családi társasjáték?


Az ideális családi társasjátékot arról lehet felismerni, hogy szórakoztató és a család minden tagjának ugyanannyira izgalmas! Ha pedig közben még tanulni is lehet egymástól és a világról, az a legjobb! És persze az sem árt, ha ugyanazt az izgalmat nyújtja minden alkalommal egy társasjáték, tehát nem lehet megunni néhány parti után!

Manapság olyan ritka, hogy le tudunk ülni nyugiban akárcsak egy félórára a családdal játszani egyet, pedig a gyerekek nagyon hálásak, ha élvezhetik az osztatlan figyelmünket! Hát még ha közben együtt játsszunk! Keressetek olyan társasokat, amivel szülőként is öröm a játék és meglátod, a végén lehet, Te leszel az, aki abba se akarja hagyni!

Kvízjáték az egész családnak


A MindenTuDorka Kvízkártyák az egész családot szórakoztatják, és biztos, hogy mindenki tanul belőle valami újat, hiszen minden kvízkártyán vannak könnyebb és nehezebb kérdések is! Te például tudod, hogy melyik ország ajándékozta a Szabadság-szobrot az Egyesült Államoknak? Egyáltalán melyik város kikötőjében található? És azt, hogy az első 16 évben mire használták a szobrot? Látod, lehet, még Te sem tudod mindegyik kérdésre a választ! Vagy azt például tudod, hogy mi lehet a Jupiteren látható nagy vörös folt?

A MindenTuDorka kártyák között találtok feleletválasztós kérdéseket és igaz-hamis állításokat is. És persze számos témakörben kaphatóak MindenTuDorka kvízkártyák: háziállatok, dínók, az emberi test, világűr, világ csodái, a világ országai stb. Általános iskolás kortól ajánljuk a MindenTuDorka kvízkártyákat, de, mint látjátok, felnőttek számára is vannak kihívást jelentő kérdések!
(Ja, és a válaszokat el ne felejtsük! A Szabadság-szobrot Franciaország ajándékozta, az első években pedig világítótoronyként használták!)

mindentudorka-családi-kvízjáték

Egy oktató társasjáték is lehet nagyon szórakoztató!


Ha a gyereked nagyon szereti utánozni a nagyokat és állandóan ő akarja bepötyögni a PIN kódodat, akkor bizonyára nagy sikere lesz nála a Monopoly Junior Electronic Bankingnek! Igen, ez pont az, amit gondolsz a társasjáték neve alapján! Ezzel a játékkal ugyanis a gyerekek amellett, hogy megismerkedhetnek a takarékosság fontosságával, bepillantást nyerhetnek a bankkártya használatba is! A Monopoly Juniorhoz tartozik egy elektronikus terminál és négy darab hitelkártya is. Persze nagyon könnyen kezelhető a terminál, nincs rajta milliónyi gomb és kifejezetten úgy alkották meg a játékot, hogy egy általános iskolás is pontosan nyomon tudja követni az aktuális egyenlegét! Ideális társasjáték az egész családnak!