Batman játékok: keltsétek életre Gotham City-t otthon!

2020 szeptember 10 2 perc olvasás

Batman játékok

Gyerekek és felnőttek millió rajonganak világszerte Batman-ért, aki az évek során a világ egyik legnépszerűbb igazságosztójává nőtte ki magát! Batman jele láttán a fiúk azonnal lázba jönnek és elképzelik, hogy milyen lenne, ha ők is szuperhősként vigyázhatnának a városukra!
Mutatunk most nektek néhány olyan játékot, amivel pillanatok alatt megteremthetitek a Batman filmek hangulatát akár otthon is!

LEGO Batman játékok

Naná, hogy a LEGO sem maradhatott ki a Batman őrületből! A számos különböző LEGO Batman készlet közül is kitűnik azonban az a LEGO Batman zseblámpa, ami a szemével, a hasával és a lábával világít a sötétben és éppen olyan, mint egy óriasi méretű LEGO figura!
Akár éjszakai túrázáshoz vagy sátrazáshoz is lehet használni, de elalváshoz is remek választás a gyerekszobába, hiszen a különleges Batman zseblámpa elemmel működik és bekapcsolás után 30 perccel mindig automatikusan kikapcsol magától. Ha esetleg fél a kisfiad a sötétben és nem szívesen marad bent egyedül az ágyában, ennél jobb társat nem is találhatsz neki, hiszen ha Batman is ott van a szobában, tényleg nem lehet semmi oka a félelemre!
Batman elemlámpa
Hot Wheels Gotham City szett

Ha a Hot Wheels és Gotham City összetalálkozik, abból csak izgalmas dolog sülhet ki! Így is történt, ráadásul többféle trükkös Hot Wheels Batman szett is létezik!
Az egyik készlet például Joker Elvarázsolt kastélyát jeleníti meg a Vidámparkban. A gyerekek felvezethetik Hot Wheels autóikat a rámpán a kastélyba, ahol azonban veszélyesen hintázó kalapácsok várnak rájuk. Persze Batman szuper menő Batmobile autója is ott van a szettben, így akár azzal is ki lehet cselezni Jokert! De létezik például olyan készlet is, ahol a Batmobile segít a rendőrségnek kiszabadítani az autójukat a jég fogságából!

Batman játékfigurák

A legtöbb kisfiú persze leginkább Batman figurára vágyik a filmekből, hiszen ő a legnépszerűbb DC szereplő! Léteznek kisebb figurák és meglepetés csomagok is, ahol nem tudod, hogy a Batman filmek melyik népszerű szereplője bújik elő a csomagból, ha azonban valami igazán menőt keresel, akkor válaszd a 30 cm magas hangot kiadó és világító Batman játékfigurát!
A keze és a lába mozgatható, számos kiegészítő harci eszköz is van hozzá, így remekül lehet vele szerepjátékozni vagy kipróbálni őt különböző harci helyzetekben. Részletgazdag kidolgozása miatt Batman rajongó felnőtteknek is remek ajándék lehet ez az exkluzív Batman figura!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás